麻煩飛馬電腦 林仔入一入黎(2)

1001 回覆
80 Like 1 Dislike
唔雙卡,夠用了
有用過Amazon買其他野
但電子野未係好敢
成日見同一樣貨好多賣家,都唔知係唔係官方
同埋d model名有時有少少唔同驚買錯
啱啱瞓着咗
唔該白兄開續post
我暫時都冇乜嘢要再講
呢兩日都好攰自己一個人全天候追post
嚟緊唞吓先
well...林仔都算係有回應過吓
只不過佢唔少嘢硬係要收埋係pateron/佢自己個live
冇追開果啲真係唔多會有心機去研究佢到底講過啲咩

至於飛馬...我諗佢唔會蒲頭嫁喇
咁平
講埋 d 嘢噤廢都想人課 Patreon 我篤串燒賣好過
課金睇個腦場sales
課金睇件排骨係度腦場報價
插細力啲
2月中嗰陣張msi 6800xt黃金嗰邊8000幾,得珍寶做到7199散買
Van仔:兒登仔 算吧啦

兒咩登仔
夠撚薑唔好賺我地錢

垃圾
唔計display card 咁佢真係最平
信譽就全靠同行襯托 對比之下就變得幾好

求下你唔好再炒車啦
https://youtu.be/E0wiZBoy8jg?t=7522
我琴日搵番 VG 個LIVE
撚仔講野係有D POINT
都有屌下佢咁
但我覺得佢有野隱瞞唔爆出黎
係道整D 假設出黎想飛馬兜,但我覺得只不過當時單野未去到咁WORSE你唔想講姐 (費是又話連登仔話你SPIN風向)
你地個心態好似係間間鋪都係咁走後門嫁啦
只不過飛馬唔識買太空卡柒撚左姐
首先佢賣個價比起其他網店已經係貴
係得飛馬要食骨?
係得佢咁撚慘要賣比礦佬撲水?
第二就係今朝EPC爆左原來係分2條隊既
佢已經係呃尻緊D客啦 你又炒左車啦
VG 個傻尻講D 野真係好撚ON9 衝出黎柒
淨係識屌連登仔ON9 ,講野一D POINT都冇, 仲要講埋D ON9 野
收訂唔比貨又話咩以後又話唔撚落訂 咩排隊買 又話咩買卡送主機
同埋單野講緊周圍有貨既時候發生,唔係近排既事
由7,8000 拖撚到依加叫人16000食卡你都要幫口我冇野講
不如我收訂賣比你,有貨有水就比礦佬,冇人要炒唔起先比番你囉,反正收左你錢,知唔撚知咩係breach of contract, 知唔撚知咩係Cap. 362
但另一方面撚仔的確係直播的確係比左好多資訊出黎既 (GXLXX唔見哂)
集中番係今次單野,其實已經冇得兜
不如講哂出黎咪算囉,依加日日有花生
公義SIR 都冇你咁撚把砲
七喜人
一反常態
唔係faroll 冇野好狙擊
柒到唔敢睇
第二個公義sir
比咗咁撚多時間
淨係諗到話個2張圖啲卡係無人訂
屌你啦,飛馬淨係賣過呢2張圖入面既卡?
其他型號無賣過?
屌你老母連登狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞