麻煩飛馬電腦 林仔入一入黎(2)

1001 回覆
80 Like 1 Dislike
即用MSRP買返張卡
炒價果部分飛鹿自己食
咁叫合理啲
都係跟返中田做法
但中田係錯一樣加即日 飛鹿呢到eh...
一句講曬,跟msrp要卡唔要錢
無野講到就屈人跳掣
「你跳掣唔理性唔同你講」
都啱嘅有個落台階自己

啱呀,我係cap你圖啊,你一講我又醒翻起張cap圖啦

[img]https://na.cx/i/QWouOtr.png[/img]

喂喂,一開始嗰兩個point:後門賣卡同埋有貨hold起唔俾排隊客,邊度唔係事實嘅全部啊?邊撚到扭曲左啊?邊撚到屌錯啊?飛馬又講咗乜柒真相出嚟啊?係唔係得連登仔屌佢啊?

點解頭先淨係屌你冇其他point ?咪就係因為你條廢柴從來冇正面回應過任何野就算學你話齋而家連登仔(甚至EPC )喺出咗聲明口都繼續屌飛馬,又有啲乜嘢係屌錯㗎 ?答我啦廢柴
無野講到就屈人跳掣
都啱嘅有個落台階自己

喂喂,一開始嗰兩個point:後門賣卡同埋有貨hold起唔俾排隊客,邊度唔係事實嘅全部啊?邊撚到扭曲左啊?邊撚到屌錯啊?飛馬又講咗乜柒真相出嚟啊?係唔係得連登仔屌佢啊?

點解頭先淨係屌你冇其他point ?咪就係因為你條廢柴從來冇正面回應過任何野就算學你話齋而家連登仔(甚至EPC )喺出咗聲明口都繼續屌飛馬,又有啲乜嘢係屌錯㗎 ?答我啦廢柴
無野講到就屈人跳掣
都啱嘅有個落台階自己

[img]https://na.cx/i/QWouOtr.png[/img

屌唔記得hide谷友個名,對唔住
支持支持
要卡唔要錢
你班兒登仔搞亂個腦場文化
一定係比人洗左腦啦
屌佢老母比佢二次撚狗,仲想撚第三次?
多咗邊間
開個名嚟玩下先
好撚 mean
其實林仔都係幫手推 po
佢唔出聲我地邊有嘢講
搞埋曬啲一蚊搶貨又係on9
你派啲垃圾出嚟比人搶又搏屌
你派好野出嚟賣(例如30系列)出嚟比人搶更加係當班落訂客condom
都話當啲客係狗咁撚
放返啲骨出嚟俾你地咬囉
反正入啲卡都食咗啲骨
得果一個禮拜每日一件
計埋六日先得果7件

呢個一蚊貨係四次撚狗
feel 到你聽咗好多集
佩服
屌佢真係咁講㗎 wtf
我之前講下笑扮駁咀

真係有人講得出
報價同賣唔同?

大開眼戒
痴撚柒線

連登仔唔好激嬲腦場唔派貨
撚仔仲有咩講
可能曬命姐
我有3070
代答
「嗱我就一路都屌飛馬錯既,不過佢出左聲明我就唔回應啦

然後十九幾行屌連登仔攻擊佢
林仔 算吧啦
你老母差價要人補成皮
你隔咁撚多日先上水
諗條屎橋出嚟就係賠多一千

我笑撚到失控
開口埋口連登仔點點點
講到連登仔好似epc咁一言堂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞