麻煩飛馬電腦 林仔入一入黎(2)

1001 回覆
80 Like 1 Dislike
好想幫佢含
罪證如山都仲要F乜春C呀屌你老母
你落街行下算啦 網路世界咁撚危險
最撚ON9係呢樣野明明早排腦場都叫龍頭之一既中田先衰過D類似既野
(兩條隊 加價)
然後中田最尾點處理
佢而家講乜鳩「正常」法則姐
林仔做乜睇完我段合理懷疑又唔覆人姐

合理懷疑同屈人中間好撚大段距離喎,做嗱咁快將大家嘅合理懷疑綁去屈人到呀
主調個3個point
1.後門賣卡
2.有貨唔派比排左隊嘅
3.海鮮價賣卡

邊個係屈佢呀,講嚟聽吓
呢位人兄一定連登仔黎
佢個腦似係超撚壞左
Lam got Stuck
:(
自己主場俾人禁住黎砌
佢咪又係叫你搵個苦主證明自己訂左STRIX 3060 TI
咁 3. 呢
講左成日 佢完全當睇唔到呢點 唔撚覆唔撚應
佢話分開啲point嚟講呀麻,咪就下佢囉
想知3060ti rog 係屬於邊個point 呀林仔
咪就係個個都話1660S/3060TI/3070/3080邊會冇人要乜乜乜

事實喎,洗唔洗做個民調調查下先呀
咁樣都同飛馬老闆頂粒核彈
唔通係真愛?
金主
賣卡比礦佬係一件事
唔賣比客係一件事

你撈埋口咗做賣卡比礦佬唔賣比客為一件事
我一直講緊嘅係依個POINT姐

喂收皮啦屌你老母有冇LOGIC呀
收埋D卡唔比落訂客 留黎等升值呀?
事實就係有人問價 條友就大批大批咁報價
除左礦佬仲有咩人大批大批買卡呀呢個時勢
哦 唔怪之得喇
原來都係既得利益者
一句到尾飛馬係冇錯既晨早上左水啦

駛撚你條超壞腦撚仔係度左兜右兜兜到自己都唔知自己講乜鳩咩
疑點利益歸於被告呀
所以就係你班連登仔抹黑

老老實實佢啲手法好老土,下下就話人攻擊佢抹黑佢
學epc sasuke 大大話,1%力屌飛馬,99%幫飛馬兜+話連登仔攻擊佢

喂林仔,成單野係你開口埋口連登仔到爆出嚟架又係嘅,燒到你同你金主都算係攻擊到你
本身唔關佢事,佢自己衝出黎柒遮
飛鹿明知呢單野係拆唔掂,自己都唔出黎講啦
人無事先可以做世界超頻冠軍架麻
主場都要比人圍抽,佢個腦就黎縮缸架啦

不過仲有大絕,肥佬A bam bam bam
前ram超頻世界冠軍
現大腦超頻(超壞)始創者林仔

一時話人唔好撈埋嚟講,一時又用無苦主出聲嚟話有疑點,疑點利益歸於被告嚟合併質疑走後門賣卡同有卡唔比落訂客呢兩個point

辯論冠軍都唔夠你玩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞