麻煩飛馬電腦 林仔入一入黎(2)

1001 回覆
80 Like 1 Dislike
修正下,佢賣30系都係事實
本身30系卡無人要要放上肥花更加係荒天下之大謬
所以大家其實主力屌佢放30系卡
,係林仔話3060ti rog都係無人要嘅卡
同埋WhatsApp 對話有提3070唔代表佢放左
但唔好混淆1660S做骨所以擺上其他網賣1660S係被迫
同理, 所有GPU不論16系定30系, 不論入佢地洗唔洗食骨
佢地都係主角, 唔係骨
點樣用GPU賺錢係各間鋪頭自己嘅事
拎哂上其他網站賣, 自己網站咪冇貨

乜撚野坐(1660S)喺到要走(1660S)貨變錢(其他網站)
九唔搭八 想
扮1660S係骨係被迫入所以先上其他網站賣? 咁其他30系卡又點計? 30系卡都係骨所以要上其他網站賣?

又喺到害飛馬仔, CLS
海鮮價賣卡其實都無咩問題
你明碼實價

不過第2點 間鋪當D客撚狗咁撚

利申有食炒價卡
受教,即係1660s唔會係骨
1. 有卡唔派比一早落左訂既客
2. 一間鋪頭入完貨轉個頭拎上肥花炒埋一份
3. 同一件貨報比客D價可以唔同 呢單係連登同EPC位手足一齊爆出黎 好似報完比A個價同報比B個價 中間差幾舊水 只係隔左半粒鐘左右既事 A客貼完上網之後B客見到點解我個價會貴幾百 貼左上EPC屌佢

講緊 3. 果單
仲有狙擊JayzTwoCents單嘢,嗰陣又唔當YouTuber係一個個體
做咗支那口交部
大陸五千幾RMB蚊收緊
US AMAZON七百幾蚊USD
你同我講香港1660S係骨?
正常消費者都應該會睇到飛馬單嘢係錯撚晒,你哋腦場乜乜柒柒文化關我撚事咩
拆返件事討論係等大家唔好混淆咗個問題係邊
三個問題都係唔抵幫
但唔抵幫唔代表可以用合理懷疑將123扣埋一齊喎

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

佢講緊乜鳩
姐係佢岩,你地錯
公我贏字你輸
佢都講合理懷疑係唔係即係佢都覺得個懷疑係合理
呢3件事同時發生
個事主都係同1個人

1+1+1=/=3?
1+1+1=1, 1, 1?
喂大佬 唔好侮辱拉低香港教學水平啦
仲有飛馬係dcfever賣既卡個2張圖只係冰山一角
林仔你點知佢淨係賣圖入邊嗰啲卡?
一睇都知道飛馬一路有賣卡比礦工
只係咁啱呢水未必有客人要昨
或者有客人唔上黎屌柒你姐
做咩林仔而家變咗公義上身?

唔講我仲以為何Sir又出現
我地屌飛馬就要做最大做到代理先屌得
佢訂閱數連人地1%都無就屌得咁恆
佢不嬲係判官

合理懷疑等於屈
果然係大腦超頻者
縮咗缸啦
何撚同佢老婆應該隔住個MON瘋狂恥笑緊
果陣個俾柒頭林追住黎咬,今日到柒頭林俾EPC+連登圍
你又係唔啱嘅
屈鳩人
人地報價咋
冇賣啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞