麻煩飛馬電腦 林仔入一入黎(2)

1001 回覆
80 Like 1 Dislike
成班屌連登仔個個掛住狙擊屎家軍唔理Auman
睇廚房佬 Facebook
John哥話佢唔係HKEPC
大家搞清楚,佢地係分開的
有無證據?FC咗未?唔好「屈」花哥喎你
你知就好啦=.= 飛馬我理得佢地死
只不過我睇唔過眼嘅係,舊年比班連登仔屈完屎家軍
今次又繼續用同一招屈其他人然後就所謂伸張正義
咁樣真係啱?老屈就是正義?

咁對飛馬仔,仲係朋友
交際花好正義
其實果件黐脷筋同街邊嗰阿伯冇分別
人哋嗌交就行埋去講兩句
根本都唔撚關佢事
哈哈哈,原來佢只係嗰啲19版主

原來連職員證都冇㗎
比人打得最甘既通常都係塘邊鶴
自殺
但係成日係HKEPC拍野,我睇唔透
唔係epc員工
成日見佢帶張證係身
「我後生嗰陣係超頻冠軍啊!!」
50年前
完全唔同grate....
大家不如唔好理啲廢人
講返飛馬單嘢
Matthew 佢個哚臭咗㗎啦睇下仲有幾多支持者
怪就怪自己蠢用同一個電話畀人拆穿咗
其實犯法都冇問題㗎只要唔好畀人知道
但係偏偏咁唔好彩俾人知道咗
轉公司未得
你估轉完同行唔會爆佢出黎?
係我就求其搵個原因話職員疏忽咗假公濟私
之後話炒咗佢當件事完左

幫你諗撚埋

PS : 撚仔又係自己阿媽個洞到打飛機
使唔使借個account畀你用?
怕你谷住谷住好慘
飛馬猛料過你十倍, 被封殺下依然冇放棄甚至做返起
你依家同我講飛馬因為食骨搞到要特登入批1660S放上肥花賣去抵銷返食骨D錢? 飛馬仔入1660S係咪間間代理都唔洗食骨? 點解肥花賣咁多唔同牌子?
你廢你事, 飛馬仔會走唔到1660S? 你睇人唔起?
係咁扭橋, 幫倒忙, 提乜野骨姐, 好威咩知道要食骨

你拎個AC入黎囉, 冇人會搞你, 冇人會BAN你DEL你留言禁你言
唔好扭曲硬件台, 你提乜撚野劉細良, 關硬件台咩事

唔好咁啦,想迫死林仔咩
林仔又要加電超超個腦架啦
估唔到 HKEPC 都屌緊撚仔
Epc 師兄們咁客氣佢都就嚟燒腦
入嚟棧佢斷電咋

不過我都歡迎佢入嚟既,最好加埋個個epc gp 版主乜9平少
真係唔係好明,佢下一句打倒自己上一句係咩玩法私怨就好嬲好嬲,俾人拎出黎講就開戰,開完戰唔夠人講啦,就話你其它野啱,但有樣野唔夠證據,你都唔啱你係屈人香港係咁嫁,啲黑警個個都屈人唔駛成本,35+好多人仲被人屈到係拘留所唔俾保釋,無計啦都係學你講,香港生態係咁

開始玩挑撥離間
明明岩岩啲巴打又讚epc 師兄勇猛又爭住含
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞