麻煩飛馬電腦 林仔入一入黎(2)

1001 回覆
80 Like 1 Dislike
係喎
秒回
其實中田單野都唔係發生好耐

拎卡去炒唔派貨係死罪
仲要連電話都唔開多個俾人踢爆 弱智先係原罪囉
「有鑒於有顧客於 LIHKG 討論區用戶 讓治#150084 投訴於飛馬電腦預訂 RTX 3080 顯示卡
但飛馬未按下單時條款安排出貨
經過詳細審視對話及訂單紀錄後決定作出以下補償,以表歉意。
1) 於處理訂卡訂單時後加砌機限定規則導致沒有發貨予相關顧客,我們會作出相對於該顧客下單時的訂金的兩倍,即現金賠償額外 $1000,並表示最高歉意。
2) 下星期一起, 每天中午 12:00 放出一件 $1 特惠產品回饋客戶, 限時一周, 詳情明天於 https://shop.pegasus.hk/2021-apr-sorry 公佈」

原來未按條款出貨嘅處理方法都唔係用訂價賣返張卡畀人,求其畀多1000蚊畀客就諗住算數
大家又會搶佢啲一蚊貨
潛台詞 我幫你頂咁耐俾人屌足咁耐 金主你識做啦
我要1k把撚 我要既係3080
你俾張3080轉個手都袋3k啦
屌你老母飛馬電腦由頭到尾都唔撚明件事點解決

我係你輸少少都照出張卡俾客啦
連幫救方法都諗到戇鳩鳩咁

喂屌你 悠二係連登做左咁多次柒事有版你睇點樣補獲啦

不如我多$1000俾你你即時出番張rtx3080我唔好?

你老味賣卡俾礦工就幾千幾千咁搵,陪錢陪得果1k
戇鳩
佢係被連登仔屈完(咩屎家軍我唔知啦),依家見到人又係咁懷疑推論飛馬,咪不恥依個行為死撐到底囉,我諗佢係一半私怨一半攬飛馬
你堆3070冇人訂
屌你老尾 你瞓撚醒未
$1000 笑死
如果真係得返10個人
每人offer 用msrp買心儀顯示卡
呢個補償方案大方之餘, 你飛馬蝕得幾多
依家賠$1,000就想解決件事
所謂合理價格即為參考炒價
咁咪即係繼續炒埋一份囉on9
提都唔提張卡 剩係話賠多一千
個最高歉意既補償2直接叫你班仆街搶貨啦
睇你地咪又係屌完照搶

撚狗咁撚
Lan線搶唔搶?
蝕乜
幫佢散d骨
咁嘅大話都講得出 不過一陣撚仔又會問你有冇證據閪馬賣過呀
林仔個個comment都話自己屌飛馬
依家飛馬一出post就衝出黎奶
好撚肉酸
佢未必有卡賠, 而且可能D卡本身已經有人排緊
退訂全數+再賠100%訂, 算係咁, 唔見有其他鋪做到賠突呢樣野

作為消費者我唔會想飛馬收皮
炒老友花生為生另計
我就唔會搶
但巴打們搶都無乜所謂
等佢蝕下都好
嬲起上黎擺啲顯示卡落1蚊優惠到收你連登仔皮
不過咁玩都唔賠比客 死多兩錢重
一件 可以點蝕
油耳之前好似試過成張 1660 Super 送鳩咗出去, 唔知有冇記錯
得罪連登仔不嬲都只有執笠先可以平息怒火架啦
佢實話唔合理架
dllm $1000
我係讓治巴的話,俾夠$8599 你,你即刻俾張我啦
賠多1000蚊 俾事主

再拎佢張卡出去$1 優惠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞