麻煩飛馬電腦 林仔入一入黎(2)

1001 回覆
80 Like 1 Dislike
咩拆唔掂
講聲sorry再補償返比啲訂咗嘅客 講埋以後會點處理呢類事件
再比硬件界花生友笑下咪冇事發生囉
越遲回應就越難補鑊
縮缸
都似啦
最柒唔係佢後面啲炒車
係佢第一句就幫代理辯護
今晚就開ac過去幫Sasuke大大含
一個都屌撚死佢啦 圍
佢自己就番去圍爐啦 呀冠軍
搞咗咁耐原來HKEPC先係全港最大型gay forum

mathew真係夠哂義氣
明明件事你搞出黎
老死咁落力幫你兜比人圍插成咁都係乜聲都唔出
EQ低無辦法
本身都無乜人提佢
留名等睇駁唔到
ban post
以epc d 作風,快架啦,bam post bam acct
最尾嗰個留言直接收咗撚仔皮
又咁講
唔出聲都一定會有人屌架喇
若果佢一開始將自己定位做花生友呢

就冇位比入到佢嘅
無端端走黎挑機又有咩就披床講
姐係同一伙啦
姐係你知到好撚多野啦
姐係護主犬啦
咪 on9 囉
拿, 我就知好多野既
不過唔話你聽

然後話人撩佢
喂人撩你就起,好蝕抵架林仔

仲有呀,你愈講愈多個時就已經參與左,唔好又話人撩起你啦
課金比我就講1/3比你聽

飛馬想曬命自己有卡卡賣得貴唔得架?
你個懷疑係屈緊佢

隔岸幫epc 師兄們搖旗吶喊
飛馬上水未
林仔已經大戰三日 徹夜無眠
輸到還唔到手
幾時上嚟等連登仔還你一個清白

唔俾話林仔學歷低,其實林仔每個回覆都係好哲學嘅討論,呢度就同大家討論咩叫事實

1.後門賣卡
2.有貨唔派比訂單客
3.海鮮價賣卡
呢三樣事實大家已經屌撚到飛起啦,你擋撚哂咋麻
賣30系係懷疑仲唔撚夠?懷疑就唔討論得?宜家大家咪等飛緊解釋囉你衝出嚟柒之麻
諗落都係正經少少講一次

依家1660SUPER唔係骨, 而係鋪頭要入1660S的話係要求代理同原廠俾貨兼食一大堆骨, 骨可以係板/機箱/GEAR之類
所以1660S係好搶手否則代理點會要鋪頭入1660S食骨

飛馬仔猛料極相信都係唔洗食骨拎到1660S, 我就唔撚信香港有鋪入貨食骨係食1660S咁撚串

拎到1660S返黎喺自己網站賣俾砌機客定係散賣, 或者擺上其他網站賣
係間鋪嘅自由, 係佢搵錢嘅地方

所以重點應該係飛馬仔主動入一批1660S返黎, 而唔係食骨食返黎
佢要走貨變錢, 點走法佢嘅事, 就唔好混淆骨同1660S

而家要搵埋3070苦主了
阿撚仔應該諗住每個牌子每隻型號都開個支線出黎分開黎講
再拆落去可能要睇埋價錢 日期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞