麻煩飛馬電腦 林仔入一入黎(2)

1001 回覆
80 Like 1 Dislike
肥撚:epc肯定係連登仔派人過去
on9
讓治巴都想放過佢
自己拎黎柒
有幾慘
一開始唔關佢事又要扮大佬凸個頭出嚟(而家又話個個網民影響力一樣)
第一篇文仲要係幫個制度做辯護,好意思話自己係黃
呢班屎家軍藍到仆街啦
一陣又起鋼話你攻擊佢呀
花衰口不停
做得出怕咩比人攻擊
而家道歉都唔接受啦 戇鳩
要做一早就做, 如果而家先企出嚟講仲有咩意思
因為VG講野冇point 夾on9
自己睇佢直播同撚仔講咩
勁撚on9 小學雞
link time?
link
喂喂林仔,
咪撚再講乜9無苦主出聲所以賣3060ti證明唔到係有貨唔比排隊客呢啲垃圾論點啦
就算有又苦主出聲你又點姐,你咪又去懵柒柒咁認錯當無事spin去第個point,拿幫你諗埋啦,就算有苦主出聲話訂左就可以spin去證明唔到飛馬無搵過苦主,可能苦主del過record,疑點利益歸被告

宜家
1證明到佢後門賣卡
2證明到佢有卡hold起唔派貨
就夠哂數啦

係架,將兩個point mix埋嚟講架,呢啲叫合理懷疑呀你夠膽講呢個懷疑唔合理?咁唔好講你吹撚到3060ti無人要(唔好講乜9 rog3060ti 同3060ti 有分別,咁既時勢排到3060ti仲要係rog 我本身排乜柒都肯要啦
有合理懷疑,證我地就舉完,宜家咪齊齊等飛馬上水解釋囉,你咁緊張spin黎spin去愈拆愈細做乜9姐
上水了
EPC 成個下就好重火
明明食lunch 睇都係20 pages
而家推到40 pages
啊林仔 既然你都話飛馬有錯
仲護航做乜撚
就算拆開瀨尿蝦同牛丸 獨立去睇飛馬咪一樣錯到離哂譜
加上出事後深潛多日 連個道歉啟事都冇 瀨尿牛丸溝埋定分開都唔重要啦
This
等你好耐
召喚深水寶麗萊
喂喂林仔,
咪撚再講乜9無苦主出聲所以賣3060ti證明唔到係有貨唔比排隊客呢啲垃圾論點啦
就算有又苦主出聲你又點姐,你咪又去懵柒柒咁認錯當無事spin去第個point,拿幫你諗埋啦,就算有苦主出聲話訂左就可以spin去證明唔到飛馬無搵過苦主,可能苦主del過record,疑點利益歸被告

宜家
1證明到佢後門賣卡
2證明到佢有卡hold起唔派貨
就夠哂數啦

係架,將兩個point mix埋嚟講架,呢啲叫合理懷疑呀你夠膽講呢個懷疑唔合理?更加唔好講你吹撚到3060ti無人要(唔好講乜9 rog3060ti 同3060ti 有分別,咁既時勢排到3060ti仲要係rog 我本身排乜柒都肯要啦
有合理懷疑,證我地就舉完,宜家咪齊齊等飛馬上水解釋囉,你咁緊張spin黎spin去愈拆愈細做乜9姐
仲有廿分鐘同一張卡加5舊水比第個落左訂既客
我覺得你唔岩在先, 你有頭有面踩入黎已經唔聰明

同一些唔講道理的人講道理, 已經係一件無道理既事

同一班又窮又無機打既人理論, 未開始你已經輸左

對於失敗既人, 佢地永遠只會覺得係人地欠左佢

繼續同佢地吵消耗自己生命真係好唔理智
你班連登窮撚買唔起卡
佢曲姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞