麻煩飛馬電腦 林仔入一入黎(2)

1001 回覆
80 Like 1 Dislike
嗱我就撐林仔講得啱呀
林仔都起碼隔空回過我幾個post
個廢柴平少成碌撚緊縮陽入腹,主人出返嚟先敢出嚟吠
我一句廢柴垃圾都無鬧林仔,因為佢最多係柒,
而你,平少,係一碌廢柴,無撚用,垃撚圾,淨係識匿埋係epc gp 抽水但又比谷友屌到潛水嘅廢柴呀

我知你有睇架
何撚贏翻次
一邊收訂一邊賣俾礦佬
好難冇錢找數下話
唔好造神, 買就買唔買就唔買
唔好咁易信商家佬講野
花生友都要小心

當年飛馬仔可能真係咁, 後來自爆一次後從始失常
爆第二次仲要識錯朋友
啱嘅,賣卡賺咁多,個啲細數嚟姐
"只有全數退唔會賠兩倍訂,因為我已試左" FACEBOOK有人講有人花生食
真,個陣入飛馬個網睇佢段自介片,以為佢好有理想,而家發現原來一撚樣
金主爸爸比返張3080 唔過份啦
至於飛馬篇回應
基本上同林仔講嘅point一撚樣
除左更加證明到夾過口供
了無新意
上年屎家軍咪又係咁,慣曬
撚仔便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,「肥花賣卡不能算炒……證據!……沒有苦主的卡,能算炒麼?」接連便是難懂的話,什麼「拆開兩件事」,什麼「食骨」之類,引得眾人都鬨笑起來:店內外充滿了快活的空氣。
我好同意唔好造神,因為神都係人
如果有第二個人出嚟話想改變風氣,我姑且都會信佢,但唔會造神,更加要保持理性獨立思考

pin plz
訂金兩倍
台灣對消費者保障嘅法例都係賠訂金嘅兩倍
咁俾人周到要罰得甘啲好合理啫,其他無被周嘅鋪頭條罪都只係收訂無貨派咋嘛
呢樣真
生意角度黎講我從來相信在商言商
特別係你唔係社企唔係做義工 要圍皮 仲要同代理交代
呢到係香港
同埋消費者真係有權唔接受
唔關我事架,我從來唔理佢
代理先係boss,飛馬呢啲只係卒仔
兩倍係基本賠償
但呢幾日加埋柒太多樣野
賠兩倍$1000叫表示最高歉意真係笑死人
寒酸到
借錢比飛馬0成本炒卡
真係慘
佢又可以話係好彩 本身客俾訂真係訂金
變相肯退訂真係未必咬得入
中田果次收完「全數」訂金之後加價俾人屌到七彩加知道衰硬
最尾自己食番晒
飛馬: 幾個月收番$1000利息 好過你擺銀行架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞