我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(10)

1001 回覆
20 Like 38 Dislike
giga 不了
要換貼
arctic 240厚排放落nr200有d炆水
油耳唔包換
咁都叫kol
太厚
我上網見放得入280厚排先咁
放係放到,但條喉
條喉會出咩事
頂住上面
而且你得下面放到厚排
咁就你個pump好快收皮
https://youtu.be/BbGomv195sk
我280 side mount呀
下面再放2把Arctic P12 slim
逼到仆街
ITX 盡用空間係咁
有位我都想用ATX
我240都頂唔緊換左X53
5600X唔使用到咁勁啦
佢條喉中出有d格硬先擺得落 280應該砌死法奧條友
但CPU溫度緊係低D好
太迫都有考慮過,所以先加2把P12 slim 高風壓D打番穿中間D位同GPU比上面2把原裝CM風扇出風
同埋諗緊洗唔洗上到3080,其實比較少打機,睇緣份打下D 3A RPG/ 賽車Game 上3080好似好少用到咁
1 x AMD Ryzen™ 5 5600X
價錢:$2,899

1 x Gigabyte B550I AORUS PRO AX Mini-ITX
價錢:$1,549

1 x ADATA XPG GAMMIX D20 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200 Mhz C16
價錢:$1,290

1 x [砌機優惠]Kingston A2000 1TB PCIe Gen3x4 M.2 2280
價錢:$870

1 x Gigabyte Radeon™ RX 6800 XT GAMING OC 16GB GDDR6 (缺貨)
價錢:$7,199

1 x Cooler Master V Series™ V850 SFX — 850W 80 PLUS® Gold SFX
價錢:$1,090

1 x Cooler Master NR200P Tempered glass or Vented Panel SFF Small Form Factor Mini-ITX - Black
價錢:$730

1 x Arctic Liquid Freezer II 280 CPU Cooler
價錢:$868

2 x Arctic P12 Slim PWM PST Pressure-Otimised 120mm Case Fan
價錢:$164

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $16,739
https://www.faroll.com/customize#MzE5MSwzMzY0LDM0MzMsMzU0MiwzNjEzLDM3NjksMzg1NCwzODgwLDQzMzQsNDMzNA

平多$1000 用6800XT又點睇

真係幾迫下,劏房機箱
btw兩條管長期比熱風吹住,有咩影響?
等壞
屈到咁....
想問最近幫襯faroll 砌機嘅巴打們 你地幾耐先齊貨
因為我果陣就打柴 我想預定時間 盡量減少冇機打嘅日子
睇你砌咩 砌有現貨見有人幾日就有
都係30x0 果堆囉
幾個月啊?
1月到e家 msi 3080 suprim
駛唔駛再加錢先有
呢張之前唔係話冇返過咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞