我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(10)

1001 回覆
20 Like 38 Dislike
整咗條悠二伏list,有無咩大問題
其實已經爆咗筆,本身預1皮左右呢個價都可接受
小弟慣咗chrome長開住幾廿個tag,再打機同做其他野,32G RAM穩陣啲
平時得閒拎黎打下機,呢排想玩 三國total war

AMD Ryzen™ 5 3600
ASUS TUF GAMING B450M-PRO S Micro-ATX
ADATA XPG GAMMIX D20 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200 Mhz C16
Samsung 970 EVO Plus Series 1TB M.2 PCIe NVMe 3.0 x4
Gigabyte AORUS GeForce RTX™ 3060 ELITE 12GB GDDR6 (只限砌機)
Thermaltake Toughpower GF1 750W 80 Plus Gold TT Premium Edition Fully Modular
Be Quiet! Pure Base 500DX ARGB Tempered Glass ATX - Black
Be Quiet! Shadow Rock 3 CPU Cooler
總計:$11,934
每天散熱貼叫春
油耳上水未想同你買mon 包唔包0死0光
淨包技姦
都唔係隻隻
黑店
幫襯飛鹿了
姐係你係礦工
幫襯飛鹿
礦工係幫襯harryw
如果包M27q就同油耳買,唔想去腦場買,油耳又潛水,悠二係咪想啲客去飛馬買但我唔想訂貨
悠二係度都個講句聯絡我客服嫁喇
你唔畀機會法奧個cs 撚你點得嫁
幫襯法奧就係想要油耳服務油耳唔覆我點幫襯佢
FV43U 係咪包0光0死點
m27q唔包

aorus系列先包零光零死
我覺得冇乜問題
第一年零光5死
第二年-三年 3光5死
講到啲死光死點會係第二年突然出現咁
包一世?
你有冇訂單編號
保養期內啦
連你都唔包,即係開箱9成9有死點光點?咁asus Vg27AQL1A你包唔包,其實我想買M27q,連你都唔包我都驚驚哋唔敢買
代理唔包就唔包架喇
買芒一向都係抽獎架喇
你唔係要間鋪自己食吓
我做客唔通要幫間舖頭諗埋咩間舖頭賺錢會唔會分埋比我,定係我要攞筆錢出嚟做代理
諗咗1日張3060已經無貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞