我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(10)

1001 回覆
20 Like 38 Dislike
單賣一張3070 比我啦

買單卡二等公民咁
我都想買呀。
想快,又想公價,最緊要係單買
小弟要想要ROG3090
我岩岩再睇返成個對話

朝早10點55分我地同事回覆你.暫時仲有一張.起呢個時候.之前係有另外一個客落左單.但係一直都未俾錢

之後當你去到11點30分你再搵我地.話你要.同埋問可唔可以留俾你.之後我地同事起11點36分回覆你

有個客上星期落左單.即係我上面一開始講既.一直未俾錢

但係起10點55分到11點36分既呢段期間.個客俾左錢

我地係計鬥快俾錢為作準.所以我地同事都即刻叫你唔好落單同俾錢住

因為唔想造成你落單俾埋錢之後先同你講冇貨
睇唔睇到上面張相 你話佢呢一兩日先俾錢
覆錯客有乜送
cs 要整返d case no 畀自己reference
d 人又係fb 又係whatsapp
又一個成個禮拜前
睇到個cs 精神錯亂未
送悠二白汁腸一條
要有ticket system
我岩岩再問返同事

呢個有少少既誤會

另外一個客其實係真係俾左錢.不過因為我地同事.並唔係每分每秒都睇住銀行戶口

而客服朝早回覆你既時候.佢睇倉存.係真係仲有一張.因為客服同事未知個另外一個客既情況.

佢只係純粹睇倉存.所以呢度先回覆你

但係當你再之後send埋list.過黎俾我同事.佢先開始知道有另一單既存在

所以呢度即刻佢都叫你唔好落單住.都同你講左聲唔好意思.

個情況大致上係咁
因為飛馬(飛曱甴)電腦比人討伐,所以法奧就係黑店
咁急出3c買喇
timeline
叫嗰個客做A先

A向Faroll落單未畀錢
(幾日後)
A向Faroll表示呢一兩日畀
你問3090,Faroll話有
A畀錢
你因為未畀錢被搶

應該係咁
死火了, 要被狙擊鳥
好新名啦紅飛曱甴
會唔會考慮遮完重要資料之後po另一個客既交易/chat時間證據
如果唔係刁生又借D意追擊
個workflow一定要改善下,或者用FPS比錢可以有15min buffer比customer去比錢
咁樣應該係比較公平嘅做法
所以我咪話wtsapp成日應得好慢
Fb應得好快,話口未完,又係wtsapp出事
倒少陣米 ok?
咁我狙擊啦
一陣佢又比人咬
有得睇悠二CS 點同苦主傾計
係呢個post 既樂趣黎
各位悠粉收收手
要笑自己私底下笑算喇
悠二快啲更新砌機list
3C又唔係平,
最緊要係冇得少少事就屌柒個老細
唔好玩既
係法奧有事冇事叫句黑店一堆狗衝出黎幫你咬佢
單買就ok
礦稿 價真係太離譜

等3070ti 80ti
Credit: 老鳳

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞