我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(10)

1001 回覆
20 Like 38 Dislike
咁佢係咪精神分裂
Fb問佢嘢就次次都答得好快又幾nice
Wtsapp問嘢一係就勁耐唔應,一係串過馬撚
屌你個老母 見你官網有張3090 諗住嗱嗱聲俾錢
點撚知我走去問你個客服 佢同我講有貨 當我諗住俾錢嗰陣佢有同我講俾人留起左? 係俾人留起左定係諗住坐地起價?法奧果然黑店
真係同一個人黎

不過whatsapp可能佢諗法想用最簡潔既方式回應你

有時遲少少冇覆 可能同時太多人問野 我諗佢最後都會回覆你

不過我都會同佢傾傾
會唔會試下"把聲勁溫柔"
隔咗幾耐俾錢先。
講真佢地係平過紅飛曱甴
佢哋不嬲都係先到先得
呢個的話

我岩岩問返客服同事

一開你問個時係有貨.不過你未落單

之後有另一個客落左單.而且俾埋錢

所以之後.我都見到我同事都即刻再回覆你.已經俾其他客留起左

呢期d卡太少.而且好搶手
前後5分鐘都冇呀屌佢老母
笑撚死
邊張咁搶手
即係見有貨要即刻係網上落單比錢
好弱
咁你就咪撚同我講有貨 係落咗單咩 又話人哋一星期知留起左?
應該中間前後相差左半粒鐘到?

因為我問返同事.今日朝早應該得一個人問3090.我估計應該係你

而另一個客.俾左錢.我地已經即刻停左你.叫你唔好落單.因為唔想俾完錢之後同你講冇貨
不如咁諗啦,i窿1分鐘都賣晒
3090咁少貨,當你自己唔好彩啦
不過5分鐘都真係好撚痴線
我睇左個對話

應該同事一開始答你有貨

但係同時.有另外一個客落左單.俾埋錢.之後大概半粒鐘到.同你講.叫你唔好落單.因為張卡已經冇左
有冇可能係朝早果個畀左錢
3分鐘之你話$17999 我打算上去比錢 你3分鐘之後話一星期之前比人hold 起咗
你方唔方便講.你係邊到聯絡我.whatsapp/fb?

或者你方唔方便你再聯絡多我一次

我想睇返個對話
油二差唔多賣緊全香港最低價, 冇人搶就出奇
sony ps5唔夠供應首輪要鬥搶, 肯定又係黑店
係咪又會睇到上門送卡事件
唔好屌悠二d 客
一陣又有個痴線老黎狙擊十幾廿頁

我負責tag 呀悠二上水 等佢自己搞算
 大話連編 又話人哋係上星期留起咗未俾錢 依家又話即刻俾埋錢
悠二個cs 又出事喇
出事啦出事啦。
笑撚死。
嗰嚿叉燒真係好屌得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞