我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(10)

1001 回覆
20 Like 38 Dislike
.net core 寫web 姐
係C# 個 omnisharp 成日炒粉
我貼埋上個post 傳送門:

我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(9)
https://lih.kg/snsAftX
#943 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

同一條問題但油耳無答我

我以前間唔時會喺硬件PO推薦人用法奧,見到今次件事咁樣個心好過意唔去,可能害咗唔少人中伏
所以我好多事地想知點解油耳會咁樣放任自己啲客咁樣比人屌,搞到好似我狙擊油耳咁樣

我覺得平價店有良心還有良心,但唔代表做其他嘢有問題唔講得,啲打手咀臉真係好撚惡劣
我都係個句

我可以點樣有反應

正如我都同樣阻止唔到你一樣

我唔識佢 當我識佢 唔通我用支槍對住佢叫佢唔好

連登日日都咁多鬧戰

我又唔係admin 我都冇特權

我管理唔到

再加上 呢個係每個人既言論自由

我自己就一早講左 我同佢地無關 係你地繼續話佢地係我打手

咁你想我俾咩反應
咁悠二有冇覆個客先

我唔理班悠粉打手護航撚講d 咩都好
悠二有冇覆到果個客先

果班悠粉成日自以為個個都知行情而走去笑/屌個樓主唔知現況係點
同班自我中心撚嘈黎做咩

你阻止唔到班人把口幾咁惡毒嫁wo
出狗糧
你做咩潛咗水嘅 辣着油耳呀
我睇返最終油耳真係無覆過事主一個Post好撚慘 都係得啲打手覆過事主
我有無屌你啲客先?(可能叉狗係) 除咗覆隻顛狗打手我都無搞其他人

我諗大家講開長駐你Post屌客嘅「fans」都係得幾個,而佢地又可以無緣無故可以為咗你訓身屌曬所有有意見嘅人

唔緊要啦,其實大家睇到呢到大家都心照
不過如果啲無關係嘅顛狗咁樣玩你都無所謂我會覺得你真係聖人嚟 睇下佢地咩反應,希望唔使日日入你Post覆你啲「Fans」嘅邀請
突發! 飛馬電腦PEGASUS口講顯示卡冇貨 然後轉頭大量比礦佬
https://lih.kg/sRccvNX
#884 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

如果咁樣,就唔好收個客訂啦,同埋同個客講明幫佢排,但到貨現價作準,唔好提供參考價格。
點解你D list 咁伏
你建唔建議D 咩都唔識既人去買dell?
砌機真係好個人化
油耳果D LIST 其實係使用上係冇問題
但係當然同一個/差唔多價位有其他選擇
其本你GOOGLE 下REVIEW都會睇到D件 既DATAILS
有名你叫悠二伏list
冇計,佢同聯強拎貨多
自己改
唔係你諗咁簡單,我夠膽同你講仲裁之後99.99%退翻全訂就算。當然你可以堅持你睇法昆個customer浪費佢時間去攪咁多野
笑到仆街,呢個叉狗真係硬件台經典弱智會員
唔好學埋顛狗叉d衰野啦,唔一定係對油耳/法奧有意見既就係飛馬fans既
睇到我眼濛
可以應我嗎
你俾唔俾到你訂單編號我
訂單編號:201227000176511
岩岩電話聯絡左你.不過未有人聽.你方便個時可以聯絡返我地嗎?
可以
我想問好耐
Wtsapp cs同fb個cs係咪唔同人嚟?
同一個
油耳準備為正苦消費卷做準備未,好多人會用5千嚟買電子野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞