我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(10)

1001 回覆
20 Like 38 Dislike
之前悠二好似講過話已經唔收訂
我估佢咁做應該都有原因
上星期五落左單砌機

有咩要準備?
引用:#1000
低置區契爺
• 5h

定廠家同代理加價呀?
代理抬價還代理
飛馬黑店還飛馬黑店
關呢批舊單客咩事,油耳輸唔起就咪撚接期貨單啦,無飛馬咁黑等於油耳唔黑? 比啲打手亂舞仲衰過真小人

油耳自己同人簽期貨約賭輸耍手段轉介cost 還一回事,又唔澄清打手問題
成日拎住事主「肯」轉個pt 去spin ,油耳又唔會俾人退一係講明咁濟等都唔會有貨情況下去夾人轉賣貴agreed price 多5成都無問題
同啲健身中心同個客講你唔簽張廿年約唔使行出個門口嘅「自願簽約」無問題有咩分別

事主到底係唔比排落去,定油二只係比兩條路佢?
一係油二食晒佢D訂,二係買張鳩達3080。

一開始落訂唔係講明有貨先有卡,無貨又點有卡呀?
其他舖頭落咗訂都加價你有無屌?
其他舖頭有貨賣比炒家你有無屌?
社會係咁,做得好係正常,做錯就無限放大再放大
不過悠二請人真係搵D上心D o既得唔得
隔離post話你地成張顯示卡執漏o左
之前塔散太高機箱cum唔埋,d人又問都唔問下照出貨
我你班打質打手都幾好笑
我無屌飛馬黑店嗎? 退一步講就算只討論油耳又點? 一定要拉其他人落水傾去表達油耳矇客轉個動機唔係take 客advantage

你班on9除咗講:馬飛/其他xxx店仲黑同3080 12k今日買到感恩論嘅on9 theory 外仲有咩point 可以講

我唔係你地班員工無睇message 交流內客無你地咁清楚啦,但好簡單諗都會明事主錢比法奧扣住又講到無期都唔叫無pressure 而家油耳先比退錢plan又係個客閪
佢上年年尾個時咪咁run,我total 收過3次call問我有第二款到咗先要唔要,結果我都係堅持要原先訂個張結果聖誕前收卡。

但果時係個個分析師都話要msrp價先會買
Btw,無追曬唔同PO, 想問油耳係咪都唔割啲顛狗由佢地繼續代理屌閪唔評論
我起隔離post講左

只有由我呢個帳戶所發出既言論可以代表我同我公司

其他人一切言論 只係網上其他人討論 代表唔到我同我公司

下個post我會置頂
同叻哥一樣,我唔知,我睇唔到
明明比多一個option佢自己可以慢慢諗
陳述返個事實而家根本就周圍都冇3080suprim,有巴打甚至話呢幾個月老長同埋外國網站都冇
咁個客自己衡量囉
又唔係唔俾佢lock價買

仲要個客自己發爛渣無啦啦抵人個頭
我再重覆 我同佢地冇任何關係
如果佢呢批suprim 客都咁安批而唔係客上嚟呻完比啲「唔關事」嘅人屌老母咪無事發生囉 就係咁簡單,但事實係唔同玩法加有人屌客佢唔理嘛
但你仲係唔肯同個幾條咁出位既顛狗撇清關係?連話佢地同你間鋪無關都唔得?咁你就唔好怪其他巴打合理懷疑你有打手啦
置頂埋呢個
咁佢地可以無關係地咁肉緊屌客/ 有意見嘅人而你無意見
我點樣有意見

我控制唔到

我無提過飛馬,我係講緊亞馬遜。

我都係問緊:事主到底係唔比排落去,定油二只係比兩條路佢?
一係油二食晒佢D訂,二係買張鳩達3080。

我唔係法奧員工,我可以比證明你睇,睇完唔係你會唔會退出lihkg?
唔係就唔好屈人。
其實你只要下個post置頂「你/你間鋪同佢地(呢班疑似打手)無關係」呢個statement已經無人會質疑你係連登有打手
個客無take advantage?
12k係唔係比市價低先?
而家買咗卡打緊機唔使等喎

官方帶頭炒賣 RTX 3080 ? MSI 被揭發旗下網店以愈萬元炒價發售顯示卡

https://hk.xfastest.com/70825/msi-rtx-3080-selling-ebay/

個客等到幾時?如果個客再等多半年先返貨就實係最抵,跟足合約規矩來做。
Time cost
其實要好似姜濤咁屌fans
咁我下個post開始置頂某d說話
佢意思2個月係無機會成本
根本當你地笨7
剩係時間都賠唔到啦
岩,其實而家硬件台咁多人唔中意法奧某程度上係因為呢班顛狗
悠二會唔會update 下自己website 個list?
無論點做都會有人不滿,就算佢出十條隊十種玩法就曬班西客一樣會有人不滿
我都可以證明我唔係法奧員工,屈有關係班垃圾可唔可以直播完食屎再推出連登?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞