我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(10)

1001 回覆
20 Like 38 Dislike
至於舊訂卡機制

係會lock死你訂既個一張型號舊價.唔會收新既價錢

同埋卡一到左.就會送貨.唔會有優先拎到卡

除非如果你等既期間.等唔到.想轉其他卡.就會跟返其他卡當時現有既新價錢

唔會係你訂個時同期既價錢
就算你訂個時張卡係8000蚊

我之後俾到卡你個時.我賣緊12000蚊.我都會以8000蚊俾你

就算我返貨11000.都係會以8000蚊俾你.就算我蝕都好

因為呢個係你訂左好長時間而應得的
一陣飛馬入嚟咬你做爛事唔洗賺
無再返貨要換卡點計
其實呢一點.我一直都係咁樣實行緊.

只係而家公開出黎同你地講返我既做法

我新增既只係上面退錢機制
如果我真係收到代理商通知.話呢張卡廠商係停產

俾d時間我討論下.我再返覆返你地

但目前黎講.未有呢個情況出現
另外.每一間公司既處理方法唔同

我自己係跟足訂卡程序.以落單時間優先次序黎俾卡

唔會有搶先既情況出現

緊加唔會一批貨俾礦工

因為我自己都想.都希望俾到卡俾更加多既消費者用
識得食住上先有連登仔風範
今次撐你
別無他意

只係陳述返我公司既做法
新PO留名
繼續等換技奸導熱貼
我觀望下先
對比起隔離友商你公司個問題係相對無咁嚴重
但係都好有問題
真係唔好呢邊話聽完個頭左耳入右耳出
真係柒左好多次, 以為你地會改善無耐又爆多單
1 x (預訂) [僅限砌機]Gigabyte GeForce RTX™ 3060 Ti EAGLE 8GB GDDR6
價錢:$3,499
我就係12月訂呢張退左
打電話要我轉
到現時仲係無電腦用

隔離已經係第二次嘅誠信問題
呢個suggestion對客咪公平同爽
實蝕死油耳
Intel® Core™ i5-10400F $1,250
仲有呢個之前訂之後跌價點計
希望你唔好再出柒野今次有人幫你食撚曬
想買6900 xt 悠二點睇 sapphire啲卡
不如咁講 如果訂左卡亦都已經等左超過兩個月既會點處理
有無一個大約時間可以提供返 等唔係問題 但唔係無了期咁等
其實收咗訂理應要交到貨
退原訂對買家係unfair game 輸打贏要
因為係你deliver唔到
好似買樓咁 賠訂一般都係賠雙倍訂金
咁佢都可以俾客繼續等
而家卡咁缺都唔怪得悠二
可以
其實要人落訂係一個承諾
如果做唔到 唔好開訂
反正賣方咁強勢
人地賣畀礦佬不知幾好賺
其實油二真係好撚慘
訂貨價派貨冇人讚
有乜甩漏比人屌到化
放上連燈又free upgrade
一樣要食骨
蝕錢照做
蝕到執柒果又會有人彈出黎講垃圾黑店一早應該執柒左佢
到底做黎為咩<真心想知
一張隨時蝕千幾蚊仲未計食骨既貨
員工係光合作用定係咁樣都有錢賺
2月要3070 strix 6000左右
依加7399 照硬扣 仲頂唔頂到落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞