我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(10)

1001 回覆
20 Like 38 Dislike
冇左好耐
唔知幾時返貨

冇期
黎緊intel返貨返好少

好短期內都唔會充足貨源
11400 10400都冇
ram暫時唔缺貨既

64gb ram就算啦.夠啦
冇野買人生冇意義了
又一個月
會唔會到時轉出3080ti仲快過e家呢張

又炒緊?
BTW而家砌機要加咁多野既
張LIST執好左等DISPLAY番貨
好多野都要換
請問下悠二你個法奧網會唔會上架Cooler Master MF120 Prismatic 散熱風扇 想買幾把但唔見有
7 up! man~
而家先發現張單耐到取消埋

咁會係計我落咗單定當我放棄㗎
幾時有 5700G
法奧網店遲D會唔會SUPPORT消費券?
轉行賣海鮮?
都算正常宜家仲要天氣幾熱下
搭單問5800x 用緊rog strix lc 240想轉返風冷塔散
d15定u12a好
4.5正常 1.225v/1.25v都上到
u12a
4650g/11400同4750g差距大唔大?
之前隔離post有巴打推介過11400
心郁郁想上4750g但見差一千
3080幾時先有貨
我見官網條list可以落單,但係張顯示卡係冇貨嘅,咁俾左錢係咪會訂定點?Between, 嚟緊批3060話會再限制mining效能,其實我可以等幾個月係咪遲啲先砌會好啲?唔該巴打

1 x Intel® Core™ Comet Lake-S i5-10400
價錢:$1,320

1 x ASUS PRIME B560M-A Micro-ATX
價錢:$930

2 x Kingston Value RAM Series 8GB (1 x 8GB) DDR4 2666 Mhz C19
價錢:$660

1 x Kingston A2000 1TB PCIe Gen3x4 M.2 2280
價錢:$889

1 x ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 3060 OC Edition 12GB GDDR6 (缺貨)
價錢:$4,599

1 x Thermaltake Toughpower GF1 750W 80 Plus Gold TT Premium Edition Fully Modular
價錢:$799

1 x Thermaltake S100 Tempered Glass Micro-ATX - Black (三風扇版本)
價錢:$429

1 x Be Quiet! Shadow Rock 3 CPU Cooler
價錢:$379

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $10,085
早幾日砌機咪有
早幾日見到返左GIGA張AIO水冷3080
但係遲下預帶出國驚上唔到機無落單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞