我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(10)

1001 回覆
20 Like 38 Dislike
比較A蘋果同B蘋果
A蘋果比較貴就係話B蘋果錯
天能哥
佢又有話你知班西客包咩人? 你第二個account 出所以你知? 咁你啱囉
盲嘅都知有隻打手比人係咁踢爆咗老羞發狂以為退緊拖
油耳矇客就你講既,我認同咗咩?

而家事主講油耳無提飛馬,話油耳搵笨

咁我都係參考飛馬個價錢係唔搵笨
就變咗我話飛馬錯
你有無邏輯呀天能哥
答我啦弱智打手
點解你知佢講緊班西客包唔包邊個
點解你知法奧同啲客傾咩,點解知法奧點安排貨源係咪真係好似油耳咁講
所以你知道個西客係包埋佢
天能哥係邏輯大師
轉移視線嘅嘢

我淨知我就一開波買左卡show
萬8 strix好貴咩
你點會認同,你淨係識loop句恥笑自己嘅嘢
講緊你將油耳所有行為同飛馬掛鉤,有人話油耳不是都係飛馬咁都唔係話飛馬錯
唔怪得你會以為你逆轉timeline 去講油耳學飛馬係用嚟恥笑人弱智仔就好似淋病屌人共狗個樣好得戚咁
次次都係咁, 上次飛馬送中又係咁
係唔係得原PO有資格講
弱智狗柒咗又答唔到 即係你分身嚟架
又係飛馬
屌你老母痴撚事,夾硬到
嗱嗱聲轉account clarify 係唔包事主啦 然後再跳出嚟再用天能恥笑自己弱智啦
閱讀理解都唔識?
個巴打舉例就算有十條隊十種玩法就曬班西客一樣會有人不滿

識唔識咩叫舉例?姐係舉例位巴打都知道哂十種方法?
西客係啲麻煩客,係你覺得上次個客定係位巴打覺得事主係西客呀天能哥
咁時間線上
一定係依邊開始講先既
飛馬一出事就會好多人攻擊油耳
BLOCK哂就舒服哂
將油耳所有行為同飛馬掛鉤
所有行為?你傻咗?我參考佢張卡一樣既卡價錢,我點將油耳佢賣卡呢個動作掛鈎係個産品價值上面呀天能哥
飛馬果邊既屎家軍可唔可以 覆覆我 方便我BLOCK
憑你條弱智白內障學件講閱讀理解
閱讀理解知道第個人指咩人係西客,閱讀理解就知油耳同客點傾

柒頭去返念經算啦
成班天能撚 仲唔知人地笑緊佢地咩
答我呀啦
油耳個客出聲定飛馬個客出聲呀 又loop

用返呢幅算
[閱讀理解知道第個人指咩人係西客]
但你知道話喎,話事主係西客喎

事主呢啲都叫西客 仲要自用多謝派錢 共產黨真係好民主自由

天能哥
我覺得你自己一個知就夠
我認為佢包埋事主 《==我唔知啱唔啱,因為我唔係原Po
你話我唔啱 《== 你一係原po 第個acc,所以你知唔包,唔係你無資格代原po定對錯

油耳派天能撚求其掃完keyboard就以為自己答咗人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞