我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(10)

1001 回覆
20 Like 38 Dislike
好事,為你間鋪頭正名第一步
等等黨又贏
咪就係囉
繼續等咪得囉
等唔切又要轉又要上黎屌鳩人個啲真係
我想買貝沙灣自住, 發展商而家可唔可以用開售價賣比我?
用amazon 比你更加on9 amazon terms 100%傾向客,比落去只會更難睇
就算cut佢都賠少少錢比客,而且唔會轉單加價
油耳就...

打手就唔係一定係佢員工,盲撐到發狂屌人咁肉緊我真係唔明咩事,明明正路消費者唔會咁樣盲撐一個商家,特別事主完全無屌油耳,係啲「無關係」嘅人比法奧激動幾倍去用啲匪夷所思嘅位去屌事主同撐事主嘅人。而屌人班友仲勁清楚法奧同個客之間嘅事

我退唔退出lihkg關你咩事定係我太logical去追問你地頂唔順?
你證明唔到我唔係單純睇唔過眼幫口而唔係針對法奧你自拍含撚再上嚟再退出lihkg?我就好肯定出事前喺唔同硬件PO推過人用法奧嘅
我覺得有個回覆講得好啱
你老母都take advantage from個賤種強姦犯先生到你出嚟,要感恩
事主呢啲都叫西客 仲要自用多謝派錢 共產黨真係好民主自由
我地又無話你唔係單純睇唔過眼幫口
你做乜撚嘢姐
收皮啦天撚狗
隔離個post明明都安安靜靜
你無端端又露出個狗頭出嚟做咩啫
天能哥反駁嘅每一說話字字鏗鏘
有條打手衝入去慌飛馬無人知入去引戰咪有得嘈

天能都唔明你每次講都好撚好笑以為串緊人原來展現緊自己弱智
又hang 機loop 啲無意義嘅錄音
突發! 飛馬電腦PEGASUS口講顯示卡冇貨 然後轉頭大量比礦佬
https://lih.kg/sRccshX
#728 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

你做咩又匿埋
悠二想問吓幾時有11600k/11600kf
點敢串你呀天能哥
你咁撚叻仔
耶蘇都出埋黎
佢有指上次係個事主係西客咩
天能狗咁撚醒既
On9仔係咪以為自己駁緊人
屌你其實智力有無80,講你所有嘢都關飛馬事 之後兩句又話無提過飛馬話人創作 比人貼完就口up up話自己無講捉字蝨
低質到回覆嘅價值都無,問你法奧啲客關飛馬咩到而家都唔敢答成個小丑咁
用amazon 比你更加on9 amazon terms 100%傾向客,比落去只會更難睇
就算cut佢都賠少少錢比客,而且唔會轉單加價
油耳就...

打手就唔係一定係佢員工,盲撐到發狂屌人咁肉緊我真係唔明咩事,明明正路消費者唔會咁樣盲撐一個商家,特別事主完全無屌油耳,係啲「無關係」嘅人比法奧激動幾倍去用啲匪夷所思嘅位去屌事主同撐事主嘅人。而屌人班友仲勁清楚法奧同個客之間嘅事

我退唔退出lihkg關你咩事定係我太logical去追問你地頂唔順?
你證明唔到我唔係單純睇唔過眼幫口而唔係針對法奧你自拍含撚再上嚟再退出lihkg?我就好肯定出事前喺唔同硬件PO推過人用法奧嘅
我地又無話你唔係單純睇唔過眼幫口
你做乜撚嘢姐
收皮啦天撚狗
隔離個post明明都安安靜靜
你無端端又露出個狗頭出嚟做咩啫
有條打手衝入去慌飛馬無人知入去引戰咪有得嘈

天能都唔明你每次講都好撚好笑以為串緊人原來展現緊自己弱智
點敢串你呀天能哥
你咁撚叻仔
都出埋黎

文盲又娛賓 弱智仔唔知講天能串緊自己弱智 繼續睇你錄音式hang 機唔答
關飛馬事就係話飛馬錯?
呀天能哥
你字又唔識 數又唔識
文盲智障仔學人閱讀理解叉狗你除咗loop句恥笑自己嘅嘢以為駁人之外其實有無基本認知能力
對唔住天能哥
明明隔離飛馬仲大鑊
點解呢邊可以仲嘈緊
佢有指上次係個事主係西客咩?
答我啦
油耳矇客 》 飛馬都夾客卡走
油耳賣12 k > 飛馬賣18k
而家事主講油耳無提飛馬,話油耳搵笨
油耳衰咩都係講飛馬,咁都唔叫飛馬錯
屌你啲弱智仔論真係無得覆

笑柒你識天能時間線逆轉都可以自己每句都提住
因為悠二是原罪

利申: 小氣撚, 中過悠二HCG火牛伏
會員悠二同我入黎含撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞