巨人最後一話令佢從神作級跌到落接近垃圾級別

469 回覆
242 Like 887 Dislike
棋魂咩level?
我曾經係巨人fans
而家只係一個忠實既Eva fans
希望有生之年會有作品衝擊到佢既位置
巨人本身真係好有機
同slam dunk 差唔多,差slam dunk 少少
香港真係好多loser,只要故事唔係往自己心諗就神作批評專員上身。
唔係神作就等於垃圾,
講真呀,點都唔會夠你睇個故事都要刷成功感咁垃圾。
Got其實得兩三季叫好啲
其餘都奇奇怪怪咁
講神級一定冇Chernobyl/bojack咁好
屌你老母火影個尾收得好靚啦
係大戰亂啲同少拖
即係套野唔洗好有創意,無野突出,工式化,係人都估到既劇情,就有b
鬼滅劇程鳩,戰鬥系統又鳩
練都唔洗練boss戰個個解鎖新技能

唔怪得咁撚多異世界龍傲天垃圾番
通常熱門個堆都係咁 一開始俾人推到上神枱 一係中途維持唔到水準 一係結局爛尾 睇得多都習以為常 掉返轉反而有時冷門d既仲出色
最好啲人去佢間溫泉酒店嘅時候個個攞住張艾倫俾人斬頭嘅圖過去嚇鳩死佢
Eva 又屌睇唔明
鬼滅呢d睇得明又屌無深度
兩套係日本都紅撚到仆街wor
你不如屌鳩d 日本仔先啦
動物台有班MK根本就冇睇過懶識,留意下佢地點講嘢就明,剩係識講EVA扮哂嘢,其他乜都講唔出
巨人就係古董 價值連盛 再睇一睇個底 竟然寫住made in China 原來發現原來係贗品 係假嫁
笑撚左
形容得好貼切
負皮你都系個人諗法姐
我係因為食阿媽嗰度覺得好正,同埋漢尼斯大叔第一集見到巨人驚到即刻走嗰度
同普通王道漫好唔同
獵人一日唔完一日都冇爛尾
評級不能
唔引下戰點上熱門
連登講野係要偏激架啦
平平淡淡無人理你
火影收得咁靚 都D-F 冇撚病
除左復活大戰膠膠地之外根本冇野屌得落
重點係鬼滅都有b
咁既劇情咁既結局
火影個啲差唔多類型就比你評d-f

人氣高唔代表高質素
利申eva 火影fans
係唔洗變巨人得返13年命再俾自己仔女食
不過既然艾倫都係要消滅巨人之力,點解唔畀女王食咗吉克先
屌 笑撚死
估唔到咁多火影fans 睇黎死火海得死海係垃圾
其實評佢地係d-f 我係鳩up 的
純粹想睇死火海有無fans 出黎護航
睇黎one piece 已經垃圾到一個點係任屌都無負評
唔係拎成功感
純粹係太愛套野
原作者有同佢地討論過後面小說既大鋼
但係只係好大略 分分鐘寫寫下會改埋
兩條友就鳩咁黎寫佢發癲跟住比人殺

雖然其實不嬲都明顯癲癲地
除左家族因素 環境同際遇都有好大影響
但係癲到亂燒人 就過左火

同埋John Snow同Aegon合左體
完全係on9 寫完出黎對個故仔冇影響
索性比佢做番個正正常常既King/Warden咪算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞