巨人最後一話令佢從神作級跌到落接近垃圾級別

469 回覆
242 Like 887 Dislike
你講電視版?最後兩集係咁講野
果時網絡未發達,如果唔係應該轟動過而家巨人N倍
EVA神係神係引導咗班FANS自HIGH
睇唔明就算啦
唔怪你
睇得明既朋友會明點解係S
鬼滅咁結局咁垃圾到b
埸boss 戰鳩到
夾硬要碳狗變鬼
嗰個天降神力開鎖新技能

巨人以普通作品呢個結局嘅話可以都ok
用神作標準就崩,有少少虎頭蛇尾
巨人結局係期望越大失望越大越姐
Game of Trash
個人覺得第25-26集>舊劇場版

你人生每經歷完一啲嘢再睇返呢兩集,都會有唔同意思,每程度上根本唔需要End of Eva,呢個係TV版最神嘅地方

如果你覺得EVA只係一套機械人動畫,咁佢就未必上到S
係呀,我睇完之後幾咁想買起同我講好睇既朋友
哂左我成十個鐘時間睇埋d 咁既爛片
無話唔得 你中意拎埋音樂劇比都仲得
不過參考價值相對低咁解

鬼滅同樣on9結局但睇黎爽就高分啲
咁其實巨人唔用腦睇
中間巨人之間同人打黎打去我都可以話睇得爽
你真係認為個世界觀龐大到咁故事推進同設定,人物刻劃深到咁
都只係一部毒撚打飛機既作品
真係好sad 想知你心目中S 級作品係咩
SSS級神作 hunter
出已經係奇蹟 唔會有結局既期望
冇期望 冇失望 不敗之地
世界觀龐大咪就係你地班毒撚自己解讀解到佢好大ja ma
S 級都係slamdunk 呢類真實系先值得上
火影呢個排位
鬼滅憑咩攞B
我神糞都會睇
神當然用黎enjoy
糞會睇下點解d人講到咁糞
同埋愈睇得多糞愈感受到eva幾咁神
咁又唔會拎音樂劇比
無論動畫又好
漫畫又好
頭先列得既都係以劇情同故事推進為賣點既作品
即係我覺得齊木南雄都好高分
但我唔會擺上去擺列比分囉
Slam dunk 我都會比S
Sorry 我都係slam dunk fans 重睇左無限次
無擺到上去係因為無咩爭議性
我擺Eva S就係想睇下究竟d 人可以點踩呢套野
原來10個有9個都係因為睇唔明
我都想知
鬼滅有b 死火海D-F 係咪搞緊笑
Eva 咁撚正既結局都唔滿意我真係想知仲可以點
鬼滅都b 真係唔知用咩做標準
漫畫10套9套都直敘架啦
個結局幾好呀

只係而家香港人中意攬炒,中意世界未日,先唔中意而家個結局
鬼滅無令到我需要用成千話既時間去追一套小朋友齊打交level 既野而可能要追多一千話都未知有無結尾
屌鬼滅係咪會令個人清高d
唔通好似幽遊白書呢d 結局會係好咩
鬼滅E就差唔多,巨人高佢少少D啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞