巨人最後一話令佢從神作級跌到落接近垃圾級別

469 回覆
242 Like 887 Dislike
重點唔係攬唔攬炒
係個結局有無meaning
同埋想表達d 咩

睇撚左139 集原來個作者吹到咁大
自己一d 諗法都無
咁無諗法唔應該鋪到咁大
畫番爽漫會好好多
眼高手低係好難受既事
負皮係因為你分析得on9
講個人諗法姐屌
如果要仔細分析咪劇透晒囉...
我覺得巨人好似一本歷史書,歷史永遠唔會完美
GOT不嬲後幾季已經一般般啦 冇書跟就即刻現形
石頭門係s定a
入樽結局都好撚正
一開始都有追, 出左牆外之後唔知做緊乜鳩, 完全唔想睇
我覺得遺憾美好正
同埋青春就係充滿遺憾
所以slam dunk 個結局雖然係因為作者唔想畫而停
但反而停得好靚
打完山王完真係經典
Slam dunk 一定係S
你拎返篇幅差唔多ge嚟比較啦,節奏都唔同。
抵你比人負評
笑死
鬼滅有B
毫無劇情可言嘅動漫上到B
鬼滅最垃圾
仲有人拎巨人 鬼滅 鋼鍊比
邊有得比 鋼鍊屌打哂佢地
你唔怪得人 由頭到尾都有寫手(原作者)比哂橋佢拍
到結尾先黎冇劇本 佢地識條鐵作落去咩
點解d 人可以憎鬼滅憎到呢個地步
我認同鋼鍊係屌打
S同A 既作品好少
B 其實不過不失都有
C 真係好失望
負皮係你話鬼滅屬B級
艾倫想消滅巨人之力,認為佢係世界衝突根源又係自己民族既枷鎖

咁最後都好現實,佢係消滅左巨人之力,世界並沒有因此和平。都有遺憾美
其實都唔使有咩meaning 地鳴成功好失敗好都可以
自圓其說到 說服到讀者就得
但你最後一集先講原來主角係白卡佬黎
之前啲咩強烈意志呀決心呀 全部都係中二病發作搞出黎

屌你艾倫老豆講睇到嘅悲劇原來就係終極爛尾
真係仲hea過趕deadline交assignment
難為仲要有班友幫佢長篇大論解釋
我睇到左膠敏親口多謝艾倫為佢滅世
我就
唔想再為呢套野兜
OP 命運石之門S1S2算乜野級?
以前有個人開po用哲學比較eva同鋼鍊,最後話eva係垃圾鋼鍊係神作,然後成班人話套嘢自己猜謎咁但又唔係通得哂背後嘅訊息覺得佢亂嚟
喺連登講eva係神作一個唔小心會比好多人咬,尤其係而家新劇場版埋尾仲要拆撚埋cp,巴打你都係小心啲好
但講開舊劇場版,兩套都係冇得輸,好難講鐘意邊套多啲。90年代尾有好多世界觀都係頹廢或滅世嘅動畫,但冇一套有eva嗰種深度同震撼。呢套嘢就算睇唔明佢做乜,剩係純音樂配打鬥都已經好撚好睇,冇一套作品超越到
鬼滅唔值有咁既名次 咒術都好睇過佢
問班話鬼滅好睇既人除左講好型之後 完全講唔出有咩好睇
終於有知音
我基本上skip 左新劇場版一直唔睇
係因為舊作太神
要講我鐘意既位
可以打好撚多字解釋
其實排佢係b 係引戰
重點係想讚Eva 同鋼鍊
然後笑鳩巨人連鬼滅都不如
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞