巨人最後一話令佢從神作級跌到落接近垃圾級別

469 回覆
242 Like 887 Dislike
啱啊 呢個就係處理手法嘅問題 絕對係創哥淨係用一話去收尾嘅錯 啲對白真係好柒

但係 勁多人屌左膠 弱智艾撚 點解要地鳴 呢啲問題根本係前面睇得清楚都會諗得到原因係咩
聽陳蕾士的琴音
丫屌又認同你喎
本來我都覺得鬼滅巨人齊平
丫你一咁樣解釋完我即刻明左
評分標準係 我睇完有咩感受
唔係佢好唔好睇wtever乜柒
S 睇完 ptsd咁滯
A 緊張 刺激 好睇!
B 哦幾好吖 係咁架啦
C 嘩屌你老母呀? 無解釋嘅?
負皮係你拎其他作品出黎比較 鬼滅都拎出黎提
應該全球好多人同時屌緊
淨係講d 對白既質素已經係好拙劣
創哥人生經驗未夠,火候未夠
唔係講d 劇情上唔合我心水
係佢表達得好差
眼高手低
兩套都係一拉長個故事後期就爛。
前期教材級好,後期教材級爛。

所以鬼滅其實連漫畫都爭d俾人斬,狐忍bleach 係B級的話鬼滅真係最少D級啦。
講真 我自己覺得連個原作者都收唔撚到個尾本書寫極都寫唔撚到出黎
我諗爛作黨以外都冇乜人講好睇因為真係唔好睇 但係真係未到樓豬講嘅垃圾級
呢點我認同你嘅所以我上面都有話樓煮評價over咗,我個人評價都係一般作品啦
表達差 還 表達差
劇情差 還 劇情差

好多人都唔識分 明明劇情大bug唔多 問題都係表達柒 但係好多人都撈埋嚟講
得op死拖爛拖先過1000話啫 火影 死神都好似600幾話完咗啦
Btw 我諗你係想講鬼滅無拖戲 雖然依樣係做得好 但係我唔覺依樣會令鬼滅好睇過死火海
論設定 鬼滅大部分都明抄死神
論劇情 死神藍染篇 op前半part都好好睇 火影除咗中間嘴遁拖咗陣戲 整體都算幾好 故事完整又收得正常
論畫功 久保十幾年前啲畫都靚過鬼滅啦
論人設 漫畫史上最型同最柒角色都係死神入面 更加唔使比
估唔到咁垃圾囉
變咗愛情漫...
成套野就係應該最自由既進擊
原來先係最無自由
為左條女既選擇奉獻咗自己
死左先有自由
鬼滅之前俾人屌到咁而家又良作

動物台真係狗都不如

喰種已經打到面都腫埋 巨人又想奶多次野
直情可以唔洗睇第二季
連登一向一言堂,總之風向帶起左,就唔可以有第二種意見

Btw
如果one piece空白一百年/one piece線解得好
都可能上到半神作
結尾>>>all
偽戀新想法咩程度
其實係咪得我一個覺得個結局唔差?

話咩其他人變左CONDOM, 大佬呢個世界係咁架喎做大佬都仲要照顧哂每一條靚咪好唔得閒, 唔係就唔使有主角同大茄既分別啦
好撚on9呀
艾倫由頭到尾都只係想救mikasa同阿明,咁諗既話其實都唔錯
致不滅的你真係咁好睇?
睇左一排覺得好悶棄左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞