召集所有running man既fans(13)

1001 回覆
18 Like 9 Dislike

feel到昭旻入鬼屋一定會好好笑

佢平時已經咁多野講到時一定嚇到語無倫次亂講野

我覺得肯定會反高潮一d都唔驚

日本果個驚嚇度好出名 , 如果真係唔驚咁鐘國玩驚險野有伴啦

睇網上啲評論同apink成員入去好似麻麻地咋喎
個樂園入面過山車出名啲

Bigbang都入過
佢地嚇到就死咁

有冇link睇下

https://youtu.be/dmQIzEYFBj4
新女9up學舌好難拿隉好過左火位就變做煩膠

睇多左幾集,佢毒舌我覺得冇咩野,但9up真係過左d,開始有dd煩
但好彩佢每次都同在石一齊,在石石鎮救佢唔少,之後佢收返少少就好喇

睇多左幾集,佢毒舌我覺得冇咩野,但9up真係過左d,開始有dd煩
但好彩佢每次都同在石一齊,在石石鎮救佢唔少,之後佢收返少少就好喇

呢個只係你個人感覺 , 我就覺得無問題 , 大神反而係度助長佢就真
Running man 係東京拍緊
有冇人知係邊拍 想去睇

唔係去鬼屋?

唔駛去嗰d應該有其他mission

琴日有飯拍鐘國智孝哈哈行街,拎住自拍棍加相機仔要自拍,有人話冇vj跟(唔肯定,但我覺得冇可能冇vj跟佢地)
今日同guest拍,咁應該琴日就拍左鬼屋

呢個只係你個人感覺 , 我就覺得無問題 , 大神反而係度助長佢就真

咁當然係我個人感覺啦,每個人睇野都唔同家嘛,咁佢新入黎一定係放手俾佢發揮嘅
但我覺得收返少少會好d

咁當然係我個人感覺啦,每個人睇野都唔同家嘛,咁佢新入黎一定係放手俾佢發揮嘅
但我覺得收返少少會好d

個人覺得佢同在石9up到不良智孝出埋嚟好有效果
不過可能會要反效果嘅

但我覺得收返少少會好d

個人覺得佢同在石9up到不良智孝出埋嚟好有效果
不過可能會要反效果嘅

So far佢d 9up到現時為止都唔算太過火
前幾集問海豚顏色即刻引到大神笑佢奇怪同光洙同佢講電話嘅笑位出黎
上集同大神講羊同奶牛引到3個名3種人格不良智孝位
今集pd特登剪哂佢搭嘴d scene應該係想表現佢有幾似鸚鵡姐
樓上個巴打講得有d啱
大神似係引佢9up 多d
睇真d昭旻多數係同大神一齊先9up
多人佢可能驚所以唔係點主動出聲
反而好似上集咁 平時佢拋完母羊句野出黎大神一定即刻吐槽佢
但佢就選擇鳩up奶牛黎接昭旻嘅對話
我今日撞到金鍾國
昭旻喺度 , 大神就成個細路咁講野特別 mean , 王鼻亦會醒目左同感覺可靠左
昭旻喺度 , 大神就成個細路咁講野特別 mean , 王鼻亦會醒目左同感覺可靠左

你咁講都佢
上次佢地去大阪 感覺就係王鼻老豆帶住個百厭女再+個搞鬼嘅uncle一家去旅行咁
今次蒙古就係講埋個不良家姐出門咁 好有一家人嘅感覺

你咁講都佢係
上次佢地去大阪 感覺就係王鼻老豆帶住個百厭女再+個搞鬼嘅uncle一家去旅行咁
今次蒙古就係帶埋個不良家姐出門咁 好有一家人嘅感覺
愈黎愈鍾意昭旻另一個就一般

暫時都覺得好搞笑
昭旻今集諗住跟石鎮入酒店講價,比在石叫停唔好入個下反應好好笑,好似細路女咁
多左昭旻呢個9upper都唔差
王鼻智孝鏡頭比以前多左
今集王鼻搵酒店問discount同狂拎糖食好好笑

暫時都覺得好搞笑

佢重量唔係咁重質
昭旻今集諗住跟石鎮入酒店講價,比在石叫停唔好入個下反應好好笑,好似細路女咁

佢撼親頭同智孝講好痛同問佢個頭有冇碎個下先得意

真係好鬼論盡

覺得昭雯好快融入到RM
但係細梁硬係感覺到佢同成員間仲有啲隔膜係度

男人既野飲2次酒搞掂啦 不過最衰鍾國大神都係唔飲酒

鐘國唔飲但會叫光洙出黎飲但自己唔飲

覺得昭雯好快融入到RM
但係細梁硬係感覺到佢同成員間仲有啲隔膜係度

昭旻冇咩演員包袱 講野又直腸直肚
再加上大神都好有心去幫佢融入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞