召集所有running man既fans(13)

1001 回覆
18 Like 9 Dislike
今集幾好睇嘅
不過有d拖

今集俄羅斯嗰邊好笑好多 蒙古嗰邊冇乜發揮
同埋內容同預告係咪有D唔同? 上集好似講係昭旻舉中指
今集變左係智孝舉?
不過蒙古隊真係幾頹 由首都搭過去多數坐係架車度
中間一隻羊都見唔到 可能下集會多D發揮
今集幾好睇嘅
不過有d拖

今集變左係智孝舉?

somin個個應該係示範比人剪左
今集幾好睇嘅
不過有d拖

今集變左係智孝舉?

俄羅斯隊改粗口諧音名個到好好笑
另外昭旻紮孖辮又幾可愛

不過智孝舉中指個到好似冇打哂格仔?會唔會又俾人投訴
今集幾好睇嘅
不過有d拖

今集變左係智孝舉?

另外昭旻紮孖辮又幾可愛

[size=1]昭旻真係幾得意
今期入酒店房跳上張床度
執野嗰陣又兜野撞落個頭度
見到山羊屎想用手摸 [ /size=1]
今集幾好睇嘅
不過有d拖

今集變左係智孝舉?

另外昭旻紮孖辮又幾可愛

昭旻真係幾得意
今期入酒店房跳上張床度
執野嗰陣又兜野撞落個頭度
見到山羊屎想用手摸

屌 SOR
今集幾好睇嘅
不過有d拖

今集變左係智孝舉?

上半集蒙古好好笑
不過上左車後就好悶
三個鐘對住d草冇野up搵野up咁
今集幾好睇嘅
不過有d拖

今集變左係智孝舉?

上半集蒙古好好笑
不過上左車後就好悶

食飯果度玩遊戲
石鎮好得戚咁fing手避在石
點知昭旻無啦啦一野拍落去
佢地照顧昭旻應該好攰
【MBC】
[1]蒙面歌王(上部) 6.6%(-2.1%)
[1]蒙面歌王(下部) 10.1%(-2.5%)

[2]世界上所有放送 5.6%(首播)

【SBS】
[1]Running Man(上部) 4.4%(+0.2%)
[1]Running Man(下部) 6.2%(+0.3%)

[2]Fantastic Duo 2(上部) 6.6%(+2.6%)
[2]Fantastic Duo 2(下部) 8.5%(+2.3%)

【KBS2】
[1]超人回來了 9.5%(+1.4%)
[2]兩天一夜 3 14.6%(+2.1%)
【MBC】
[1]蒙面歌王(上部) 6.6%(-2.1%)
[1]蒙面歌王(下部) 10.1%(-2.5%)

[2]世界上所有放送 5.6%(首播)

【SBS】
[1]Running Man(上部) 4.4%(+0.2%)
[1]Running Man(下部) 6.2%(+0.3%)

[2]Fantastic Duo 2(上部) 6.6%(+2.6%)
[2]Fantastic Duo 2(下部) 8.5%(+2.3%)

【KBS2】
[1]超人回來了 9.5%(+1.4%)
[2]兩天一夜 3 14.6%(+2.1%)

佢地照顧昭旻應該好攰

昭旻嘅性格係綜藝裡面出現就好,如果現實中有個咁嘅人,會令人好攰
今集幾好睇嘅
不過有d拖

今集變左係智孝舉?

上半集蒙古好好笑
不過上左車後就好悶

食飯果度玩遊戲
石鎮好得戚咁fing手避在石
點知昭旻無啦啦一野拍落去

今集我覺得都幾悶,尤其係上嗰幾集都好高質
今集最好笑係智孝舉中指同光洙titanic企唔到起身
今集幾好睇嘅
不過有d拖

今集變左係智孝舉?

佢嗰個應該係之後對在石,示範係佢對石鎮
智孝舉中指嗰時佢地嘅反應睇得出智孝應該係第一個出中指嘅
之後昭旻對在石就特登出中指玩佢
佢地叫光洙扮魚,製作組仲要一齊玩鳩佢好好笑
佢地叫光洙扮魚,製作組仲要一齊玩鳩佢好好笑

如果gary仲係度,就有埋魷魚
蒙古包剪揼 乘機比中指

不過整體覺得有啲拖
蒙古包剪揼 乘機比中指

不過整體覺得有啲拖

佢地照顧昭旻應該好攰

昭旻嘅性格係綜藝裡面出現就好,如果現實中有個咁嘅人,會令人好攰

唔知係咪上次去日本時昭旻成日自己行開,今次智孝幾乎全程拖住佢行
加左新人之後,最大變化一定係智孝,依加活躍好多,亦睇得出多左個妹咁既女仔佢都做得開心左
過埋依2集蒙古trip,劉大神已經幫佢搵埋新定位
依加係爭世贊,睇得出佢仲有少少隔莫,可能開頭太多網上惡評搞到佢放唔開
今集幾好睇嘅
不過有d拖

今集變左係智孝舉?

佢嗰個應該係之後對在石,示範係佢對石鎮
智孝舉中指嗰時佢地嘅反應睇得出智孝應該係第一個出中指嘅
之後昭旻對在石就特登出中指玩佢

係囉唔知點解要cut左昭旻舉中指
感覺應該幾好笑 可能因為上集播左所以唔播?
佢地照顧昭旻應該好攰

唔知係咪上次去日本時昭旻成日自己行開,今次智孝幾乎全程拖住佢行

應該唔關事啦 係兩個女仔可以親近d姐
昭旻係天然呆同埋多野講...但其實個人睇得出都幾想自立
有咩事都撳google 到步前係飛機又會睇左旅遊書先 上次大阪都係咁
但奈何佢太天然所以都係令人擔心
光洙釣勁細隻海星我笑左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞