召集所有running man既fans(13)

1001 回覆
18 Like 9 Dislike
無所謂 因為我追得都幾貼
以前星期三至六依個post都好靜下 所以冇理到有冇粉字
開即討又係好冇謂 都冇人會睇live 開左都冇人入嫁啦
一切照舊最好
一切照舊最好

係啊,好似之前咁頭幾日粉字,之後正常返,呢個規矩都默認左咁耐冇謂改。加上手機app粉字都唔係話唔方便都係禁多幾個制姐,大家都慣哂,不變最好。如果覺得唔方便味隔幾日後先入黎討論,冇喇喇改大家咁耐嘅習慣味仲唔方便
一切照舊最好

係啊,好似之前咁頭幾日粉字,之後正常返,呢個規矩都默認左咁耐冇謂改。加上手機app粉字都唔係話唔方便都係禁多幾個制姐,大家都慣哂,不變最好。如果覺得唔方便味隔幾日後先入黎討論,冇喇喇改大家咁耐嘅習慣味仲唔方便

有人堅持要新一集中字出左先可以劇透我先拎出黎講下
我屌
想入黎睇節目討論
唔係睇世界大戰
記名表決啦
去到星期幾開始唔洗細粉字最新一集所有內容:
星期1

星期2

星期3

星期4

星期5

星期6

星期日(即7日後)

截止日期5月28日23時59分59秒
開個post就無謂啦
一個節目開兩個post做乜

開左呢個post就冇人推
所以粉字算啦

你叫人自己另開 post 先 , 而家就話唔好 ?

佢俾個suggestion,討論完認為唔好,有咩問題?你串乜鳩?
你個乜撚login logout就真係柒到抵屌啦on99
我覺得4日就已經夠哂

而家講 reply , 你就講開 post , 你咪試下一直用電話去 reply 細粉紅字囉 , 睇下點 !

有咩問題

好呀,不過留意翻係你自己講開post先嘅

想知粉字有咩麻煩

唔係話超級麻煩 但一定煩過就咁打囉 要成星期都粉字真係好煩 不過如果呢度多數人要求咁就唯有照跟

電話出過一次細粉字就已經唔想再post , 有咩都係等番屋企用 pc 再講

乜撚野睇下點姐,你最好就直情唔撚好再開添呀以後
一切照舊最好

咪撚嘈啦

而家講 reply , 你就講開 post , 你咪試下一直用電話去 reply 細粉紅字囉 , 睇下點 !

有咩問題

好呀,不過留意翻係你自己講開post先嘅

想知粉字有咩麻煩

唔係話超級麻煩 但一定煩過就咁打囉 要成星期都粉字真係好煩 不過如果呢度多數人要求咁就唯有照跟

電話出過一次細粉字就已經唔想再post , 有咩都係等番屋企用 pc 再講

乜撚野睇下點姐,你最好就直情唔撚好再開添呀以後

你up 乜7 ?
又有乜好嘈。。。
一切照舊最好

上次個個跟唔唔同
明明係估既比人以為係真野
香港人真係好易燥底
好想快D睇下集 好耐未試過期待下集 自15年後

呢個全球特輯開始自後集集都好期待

呢個全球特輯開始自後集集都好期待

新人入左黎的確有新氣象
其實我覺得好似one piece 咁另外每期一個post咪仲好
未睇又要入去俾人劇透就係佢地既事啦
依個fans討論還fans討論
起手機睇啲咁細既字好辛苦
正常都係睇左先入黎討論啦下話
其實我覺得好似one piece 咁另外每期一個post咪仲好
未睇又要入去俾人劇透就係佢地既事啦
依個fans討論還fans討論
起手機睇啲咁細既字好辛苦
正常都係睇左先入黎討論啦下話

下個po可以改名做[2017年]召集所有running man既fans
睇細字都辛苦
一係自己較部電話d字大d
一係就引用細字左d回應啦
其實去到星期三打後唔粉字 唔算大問題
都係跟個人習慣去粉字啦
討論區最多野討論就係新一集内容 入得黎就預左啲人會講新一集 冇必要屌人 同要大部分人就少部分人既

個人意見
沒完沒了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞