召集所有running man既fans(13)

1001 回覆
18 Like 9 Dislike

智孝個胸咩事

我都將個重點放咗落去

女神

好想揸

小心金鐘國一野ko你

智孝對奶近年大左咁多既

無理由拍rm 都去攝野
懷疑佢真係去左。。。
同光洙跳whos ur mama 都好誇

有可能智孝肥左少少,
睇落成個身形都好fit岩岩好,唔肥唔瘦
點解英文可以差到咁 扮嫁?

上一輩其實差到咁 我覺得合理

智孝同新女都咁差

智孝個個年代英文都應該未咁普及 唔識點講
應該真係90後個班先叫英文會好d

應該其實佢地識,只係讓俾大神同王鼻玩,唔係邊有得笑

btw spartace放閃好正

一開頭昭旻講佢阿媽嗰陣 懵鐘係後面唔知做緊乜
依排runningman高質左
好好笑
今集要睇多次 , 睇埋幻想樂園字幕組先
依排runningman高質左
好好笑

希望收視升返

其實邊個字幕組最高汁
我覺得智孝同鐘國是但一個主動啲真係有機囉
我覺得智孝同鐘國是但一個主動啲真係有機囉

十個話自己單身嘅韓星,有九個都唔係真係單身
真係好好睇
昭旻真心得意 智孝好似真係湊住個妹咁

聽完佢最尾同智孝密密斟覺得佢都幾努力為節目表現 係大草原度跑嗰下 我覺得佢唔似係呢種人
昭旻真心得意 智孝好似真係湊住個妹咁

聽完佢最尾同智孝密密斟覺得佢都幾努力為節目表現 係大草原度跑嗰下 我覺得佢唔似係呢種人

好多悲觀既人都鍾意人前扮樂觀 自己背後其實可能好大壓力 所以藝人好多都有恐慌症 無挑亨敦就係

其實佢大壓力都唔奇 長期冇job接 係咁sell自己
之前都話長期係度玩
所以一話佢加入我就覺得佢會好努力珍惜呢個機會
好似係沙漠行行下路無啦啦有順風車接佢咁

智孝同新女都咁差

韓國人啲英文真係弱 但大神同鍾國好似係比較好
智孝最近真係活躍左好多,其實加多個女真係幾好,始終叫做有人陪下智孝傾啲女人野
同埋spartace真係好有嫌疑,太多skinship啦 希望係真

智孝同新女都咁差

鐘國ig個個post都英文+成日去美國
佢應該幾鍾意個邊

智孝同新女都咁差

佢應該幾鍾意個邊

鐘國以前特登去學英文
之前同haha la concert 訪問全部都係鐘國講晒

智孝同新女都咁差

佢應該幾鍾意個邊

今集開頭佢拎住hawaii個波,在石都話佢係美國人

其實邊個字幕組最高汁

TSKS 高質啲 , 幻想樂園字幕組有幾個爆笑位都譯得唔準確

其實邊個字幕組最高汁

TSKS 高質啲 , 幻想樂園字幕組有幾個爆笑位都譯得唔準確

韓迷係咪最差
早排佢有3-4集早出過tsks我down左
有d韓文我未學過但睇開rm都明
但佢都譯錯
睇左上星期果集,原本對兩個新人個印象都唔錯同埋都好歡迎新人加入。
呢家對個女既有少少反感。

另外世贊其實做得唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞