召集所有running man既fans(13)

1001 回覆
18 Like 9 Dislike
咪理呢條友啦 明顯又想引戰
睇左幾次d留言都唔覺有人劇透 一係條友連劇透意思都未知 同佢講黎都sai氣

慘 無啦啦俾人當引戰
淨係得哈哈免除唔係劇透係咩
不過大家覺得無問題就ok,唔洗理我 真心唔係想罵戰

推測當劇透

咁句劇透下集......

人地白字講到明劇透下集
再粉字埋d內容 你都睇咁有乜計

所以我先問係咪劇透埋下集都無問題姐
但真係唔係要引戰

人地講到明會劇透完 再有粉字其實冇問題
一直以黎都係咁
我從Gary oppa唔拍開始無睇
依家重keep唔到果時水準

同你講 gary 走左之後風格轉左兩三次

成員week同新人之後都好睇

咁睇下點定義一套嘢重點係咩,我個人覺得7012係個意義所在,其他人覺得有個綜藝節目睇就係個意義,咩人其實無咩所謂。我都覺得新人好睇,睇返上面讚新mb個個係我黎,只係一路發展落去會由想睇一班人(係綜藝節目但人大過節目內容)而睇變成一個只係娛樂性節目。個感覺有啲似康熙來了,唔係小s同康永做總係覺得無咁有味道。

其實今日第一次入黎留言就比人 個感覺都幾奇怪 ,不過睇咩都係為左開心同為生活加啲樂趣,enjoy the show最緊要

agree

希望依度既人明白有人係想睇7012,而唔係RM

我知道依度好多人覺得加人之後,RM keep住做落去就得

但對於一直為睇7012走落去既人,RM已經唔再係以前既RM

大家睇既目的唔同, 都唔駛 人掛

睇到咸左
挽留

7012 意念其實出現左只係不足一年 , 最初都係由 gary 開始最後亦由 gary 離開而消逝 (20151206 - 20161106) , 唔洗講到咁經典掛

係7012呢個形容詞出現左一年姐
但佢地7個感情唔只一年ma

但都唔應該因為一個人離開而抺殺埋其他人所有野 , 現實亦反映 7012 之後收視就一直跌

其實7012出現前後收視都跌左好耐
我就係留守嗰批黎 一方面睇剩低d成員互動 一方面想睇下笑下
所以得rm先集集追 其他綜藝最多睇下有乜嘉賓先會睇一集半集

我都係咁諗,呢個係個人覺得綜藝嘅分別同睇人嘅分別,睇人會集集追,睇綜藝未必會,所以先會有我琴日講自己可能會睇睇下唔睇嘅結論。但我都重係鐘意rm嘅,只係感覺改變左。

不過大家唔好討論太熱烈,我唔想變左做我引起大家罵戰,上個星期已經罵左好耐,大家都係鐘意rm先會入黎嫁嘛~
Running man 係東京拍緊
有冇人知係邊拍 想去睇
發覺昭旻都幾鍾意抽水 無啦啦講哈哈

好狗但我鐘意

上集抽王鼻d頭髮似蒙古d樹
今集抽haha高度同埋阿凡達

haha個集超感動
光洙失手個集都好好笑
有冇人知係邊拍 想去睇

唔係去鬼屋?

唔駛去嗰d應該有其他mission
RM本身唔係綜藝咩

咁睇下點定義一套嘢重點係咩,我個人覺得7012係個意義所在,其他人覺得有個綜藝節目睇就係個意義,咩人其實無咩所謂。我都覺得新人好睇,睇返上面讚新mb個個係我黎,只係一路發展落去會由想睇一班人(係綜藝節目但人大過節目內容)而睇變成一個只係娛樂性節目。個感覺有啲似康熙來了,唔係小s同康永做總係覺得無咁有味道。

其實今日第一次入黎留言就比人 個感覺都幾奇怪 ,不過睇咩都係為左開心同為生活加啲樂趣,enjoy the show最緊要

agree

睇到咸左
挽留

7012 意念其實出現左只係不足一年 , 最初都係由 gary 開始最後亦由 gary 離開而消逝 (20151206 - 20161106) , 唔洗講到咁經典掛

但都唔應該因為一個人離開而抺殺埋其他人所有野 , 現實亦反映 7012 之後收視就一直跌

嗰段時間嘅rm質素都真係麻麻地
不過嗰陣仲keep住睇都係因為當咗睇rm係一種習慣
會想每個禮拜都睇吓呢班人咁
所以其實都係因為中意班成員所以先睇

不過近排就集集都好期待
可能一嚟高質咗
二嚟笑點多咗好多
變成個個禮拜都睇呢班人搞笑之餘
又想睇吓呢個節目
有冇人知係邊拍 想去睇

唔係去鬼屋?

有咩page可以追蹤到佢地
有冇人知係邊拍 想去睇

唔係去鬼屋?

有咩page可以追蹤到佢地

其實我都唔知 試下係ig hastag runningman睇下有冇飯拍

haha個集超感動
光洙失手個集都好好笑

成員week好正
嗰陣睇完有返種覺得rm質素返番嚟嘅感覺
覺得rm仲係好正
所以特別反對加新成員
點知加咗又唔係差
節目質素又好咗

agree

睇到咸左
挽留

嗰段時間嘅rm質素都真係麻麻地
不過嗰陣仲keep住睇都係因為當咗睇rm係一種習慣
會想每個禮拜都睇吓呢班人咁
所以其實都係因為中意班成員所以先睇

不過近排就集集都好期待
可能一嚟高質咗
二嚟笑點多咗好多
變成個個禮拜都睇呢班人搞笑之餘
又想睇吓呢個節目

係14,15年開始嘅rm玩到無嘢玩開始悶,個排悶到試過成個月無睇過。

有無巴打絲打當年有去過澳門追佢地,真係超難忘
好想快啲睇佢地去日本
一嚟想睇懲罰
二嚟有少少期待齊人嘅海外特輯
咁齊人唔知有冇起床任務呢

haha個集超感動
光洙失手個集都好好笑

成員week好正
嗰陣睇完有返種覺得rm質素返番嚟嘅感覺
覺得rm仲係好正
所以特別反對加新成員
點知加咗又唔係差
節目質素又好咗

某程度上係真係因為追左好耐個節目,覺得佢地真係有種陪住大嘅感覺
不過加人我反而唔反感,最反感真係要cut國鐘同智考件事。當時真係覺得完左咪算,好好睇睇留個好嘅回憶比大家咪算。
不過宜家都有啲新氣象對佢地黎講係好事。
好想快啲睇佢地去日本
一嚟想睇懲罰

feel到昭旻入鬼屋一定會好好笑

佢平時已經咁多野講到時一定嚇到語無倫次亂講野
好想快啲睇佢地去日本
一嚟想睇懲罰

我覺得肯定會反高潮一d都唔驚
好想快啲睇佢地去日本
一嚟想睇懲罰

日本果個驚嚇度好出名 , 如果真係唔驚咁鐘國玩驚險野有伴啦
新女9up學舌好難拿隉好過左火位就變做煩膠
好想快啲睇佢地去日本
一嚟想睇懲罰

睇網上啲評論同apink成員入去好似麻麻地咋喎
個樂園入面過山車出名啲
好想快啲睇佢地去日本
一嚟想睇懲罰

個樂園入面過山車出名啲

Bigbang都入過
佢地嚇到就死咁
好想快啲睇佢地去日本
一嚟想睇懲罰

個樂園入面過山車出名啲

Bigbang都入過
佢地嚇到就死咁

有冇link睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞