召集所有running man既fans(13)

1001 回覆
18 Like 9 Dislike
=================KBS2================
16:50 一部 超人回來了 8.1% (-1.4%)
18:20 二部 兩天一夜3(簡稱213) 12.5% (-1.7%)

=================SBS=================
16:50 一部 Running Man(上) 4.2% (-0.2%)
Running Man(下) 5.9% (-0.7%)

18:20 二部 Fantastic Duo 2(上) 4.0% (-1.5%)
Fantastic Duo 2(下) 6.2% (-1.9%)
21:15 我家的熊孩子(上) 11.4% (-0.7%)
我家的熊孩子(下) 18.6% (+0.3%)

=================MBC=================
16:50 一部 蒙面歌王(上) 8.7% (+0.1%)
蒙面歌王(下) 12.6% (+0.1%)

18:45 二部 隱秘而偉大 7.7% (+1.5%,播畢)

又跌咗
今集好好睇呀

同一時段得蒙歌升,仲要升0.1
超人回來了跌得仲多
淨係睇左開頭少少
忍唔住
goalllllllllllllllll
奶牛鳩噏嗰度笑到我...
昭旻真係好正,不良智孝都比佢帶埋出來
真係有咁多錢集集出國?9個人加一大堆攝影仲有器材
點解我平時睇開嘅網全部都係380p
有無巴打有清啲嘅
講返今集
好多搞笑野繼續

開頭昭旻痴線架
不過仲有個在石
最想睇鬼屋 睇佢地比人嚇好爽

係咁去旅行好正
仲要最尾有段講遲下有第2彈
一齊叫佢地黎香港啦

池石鎮game
鐘國雪櫃有個人
睇d爆笑答案真係好高質
仲有覺得細梁生同昭旻真係幾好

執行李
真心兩日一夜d gip大到
如果成班一齊去同一個地方一定再開心d
唔知有無起床任務呢

千秀妍個度笑死我
因為在石不斷大叫千成林所以要改名
三重人格宋智孝
昭旻話自己老豆個胸唔太大
之後舉中指 佢真係好爆

最後俄羅斯組喊
Rm繼續加油 希望收視繼續升

光洙世贊係咁互講俄文多謝又係好好笑(個發音似韓文粗口)
仲有話食咩嗰度鐘國咩都唔食,世贊話咁食雞胸肉沙律都好好笑
本人在《Running Man》中透露因為劉在錫一日到黑叫,成林啊! 成林啊!,所以知道的人太多而改名。

Wiki有句咁既野 笑死我

好搞笑
不過好中意聽在石嗌智孝本名
個feel 好正

之後應該都會繼續叫晒佢三個名去玩三重人格梗
睇黎智孝遲d又要改名
奶牛鳩噏嗰度笑到我...
昭旻真係好正,不良智孝都比佢帶埋出來

冇不良智孝出黎停左佢嘅,佢同在石吹到咁好難收尾,雖然真係好好笑
今集都好好睇,好期待下一集
同埋homepage係咪有活動?
我覺得點都要有一個女仔玩鬼屋啦
講返今集
好多搞笑野繼續

開頭昭旻痴線架
不過仲有個在石
最想睇鬼屋 睇佢地比人嚇好爽

係咁去旅行好正
仲要最尾有段講遲下有第2彈
一齊叫佢地黎香港啦

池石鎮game
鐘國雪櫃有個人
睇d爆笑答案真係好高質
仲有覺得細梁生同昭旻真係幾好

執行李
真心兩日一夜d gip大到
如果成班一齊去同一個地方一定再開心d
唔知有無起床任務呢

千秀妍個度笑死我
因為在石不斷大叫千成林所以要改名
三重人格宋智孝
昭旻話自己老豆個胸唔太大
之後舉中指 佢真係好爆

最後俄羅斯組喊
Rm繼續加油 希望收視繼續升

光洙世贊係咁互講俄文多謝又係好好笑(個發音似韓文粗口)
仲有話食咩嗰度鐘國咩都唔食,世贊話咁食雞胸肉沙律都好好笑

個粗口都幾明顯 同光洙容陷愛差唔多

估最後係昭旻或者大神玩

今集真係勁搞笑 好耐無睇running man睇到大聲笑
王鼻懵下懵下問昭旻個啲貼紙個度勁搞笑 佢唔知頭唔知路跟住大家笑 哈哈仲問番佢 你唔知又跟住我地笑 勁搞笑
懵瘋姊妹加老人家們個配搭 好多笑料

佢話蒙古嘅包剪揼係咁猜
我睇完去google 完全冇咁嘅資訊

我想知韓國舉中指有無問題

Sor唔記得粉

中指意思應該係全世界統一啦
似係昭旻9up多

不過真係好耐冇試過由頭笑到落尾咁滯
一開頭買券
昭旻地獄之火同大神呯呯呯呯已經笑到停唔到
之後接住落黎haha賴皮唔想去鬼上身扮on9

食飯嗰陣
不良智孝掉野已經好好笑
梁細佬無啦啦接住左有d晝龍點睛
跟住光洙話要幫帝王蟹擠奶又再次忍唔住笑到停唔到

係機場
智孝話改名嘅理由
大神寸昭旻講野成日都好難明

去到蒙古嗰邊
昭旻無啦啦問剩係母羊先擠到奶之後一連串嘅廢up都好撚難忍笑

聽住昭旻講既野真係會心諗佢jm9
而家其實昭旻表現真係好好啦
世贊加油 昭旻太搶啦

其實佢上集都問過好on9嘅問題
問海豚係咩色 韓國人應該唔識中華白海豚

今集竟然連大神嘅思維都變左做昭旻一樣
以為乳牛係公同乸都有奶 痴線

中間有段片係佢地喺酒店
昭旻撞親個頭 智孝問佢有冇事
就覺得昭旻真人同節目一樣 好好笑

昭旻好似集集都有d蝦碌野
大富翁嗰集行去拎書包踢到d棋kick親
梁細佬屋企嗰集撞到返看板
今集差d跌落行李輸送帶度同埋係酒店房撞親個頭

估最後係昭旻或者大神玩

王鼻懵下懵下問昭旻個啲貼紙個度勁搞笑 佢唔知頭唔知路跟住大家笑 哈哈仲問番佢 你唔知又跟住我地笑 勁搞笑

今集大神組係大阪行加強版 , 今次分組似係內定 , 後生全男班出海捉海鮮 , 老弱婦孺就去揸奶

估最後係昭旻或者大神玩

最想就昭石洙ha四個中 不過覺得智孝應該會幫返女仔 另外個邊睇怕都係光洙世贊
好期待未來幾集,賣underwear嘅出口

估最後係昭旻或者大神玩

今集大神組係大阪行加強版 , 今次分組似係內定 , 後生全男班出海捉海鮮 , 老弱婦孺就去揸奶

鐘國話在石有攻擊性都好好笑
真係有咁多錢集集出國?9個人加一大堆攝影仲有器材

梗係多錢 韓國電視有政府資助嘅

估最後係昭旻或者大神玩

扯頭髮嗰度王鼻叫鐘國俾反應同哈哈誇得滯俾在石踢爆都好好正
其實根本今集全集都勁好笑
話時話 , 有一集 rm 係咁 hardsell samsung s8 , 之後啲預告片段都仍然 hardsell s8 , 但之後果集好似啲 s8 畫面剪走晒

估最後係昭旻或者大神玩

貼觀光券嗰度笑點根本冇停過
光洙比大神狙擊話可以送走1個人另加光洙
之後昭旻3個plan 其中兩個plan都有光洙份
如果昭旻冇送走光洙 我諗大神一定唔會貼haha係貼佢
仲有光洙見自己比昭旻貼左跑過去捉住昭旻問係咪有d咩誤會都好好笑
話時話 , 有一集 rm 係咁 hardsell samsung s8 , 之後啲預告片段都仍然 hardsell s8 , 但之後果集好似啲 s8 畫面剪走晒

Sell野唔係會俾人告咩
btw佢地英文咁差係咪扮

Sell野唔係會俾人告咩

應該真係放送通信委員會出手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞