召集所有running man既fans(13)

1001 回覆
18 Like 9 Dislike
其實去到星期三打後唔粉字 唔算大問題
都係跟個人習慣去粉字啦
討論區最多野討論就係新一集内容 入得黎就預左啲人會講新一集 冇必要屌人 同要大部分人就少部分人既

個人意見

大佬 版規就要守啦
大部份人星期一睇曬就代表可以劇透咩
唔守版規就扺屌啦
痴線投票都出埋
咁大個forum 啱傾咪傾唔啱咪分家囉
粉唔粉字都拗咁耐
@金鐘國KJKCHINA後援會
【20170526 新聞】#金鐘國##金鐘國你是吃可愛長大的嗎# '至親'金鐘國‧哈哈共同經營烤肉店

'至親'金鐘國和哈哈緊接著綜藝合作之後 成為了事業上的合夥人.
兩個人最近決定一起運營哈哈的烤肉品牌餐廳.這個品牌餐廳現在在首爾三個地方,釜山一個地方運營中.
相關人士介紹「兩個人的心靈原來就十分想通,十分親近,自然成為了我哥我弟的關係.長久的持續這種親密關係自然而然的有了想要一起投資事業的想法.是股份也一起平分的合夥人.」
為了紀念『共同經營』兩個人將在下個月舉行為粉絲直接烤肉的活動.
金鐘國是比哈哈大3歲的哥哥,兩個人是演藝界出名的至親,特別在2010年一起出演了runningman之後成為了亞洲明星,一起共有很多美好的經驗和記憶.
2013年在SBS『演藝大賞』上一起獲得了男子優秀獎.最近又以『RM Bros』為主題舉行了巡演演唱會,友情一直在增長中.

有關401弘大店「我來給你烤!我來!」活動相關事宜

活動時間 - 6月2~3日
參與方式 - 領取幸運抽獎券後 發佈通過抽籤中獎者
抽籤日 - 活動當晚12時
1等獎:金鐘國、哈哈簽名CD和Caliphash墨鏡
2等獎:401 Restaurant 外賣商品券20萬元
3等獎:401 Restaurant 外賣商品券10萬元

講開又講 唔明唔想被人劇透既話 做咩仲入post
好撚反智
仲嘈緊
我一直都主張睇完先入黎
其實依家都無咩真係咁多野傾 9成都係講返呢集既野
咁你無睇都入黎其實真係抵死
痴線投票都出埋
咁大個forum 啱傾咪傾唔啱咪分家囉

唔投票齊talk到幾時先有共識
究竟有幾懶嘅人先會噤兩個制粉字都懶
嘈到新一集都就出
啲儲埋幾集先睇嘅撚屌惡撚到 , 一味只係識叫人就佢 , 想拎出黎傾清楚就屌撚晒鬼
嘈到新一集都就出

唔講呢個話題 , 我諗呢幾日係無 reply 的 , 點解呢 ?
啲儲埋幾集先睇嘅撚屌惡撚到 , 一味只係識叫人就佢 , 想拎出黎傾清楚就屌撚晒鬼

儲埋幾集睇個d咪撚至佢地啦

下 我個個星期日晚就睇都覺得要粉字啦
亦都有大把巴打係睇下今集有咩反應 eg好笑/唔好笑先睇
粉字左就曬兩班人唔好?
仲嘈緊
我一直都主張睇完先入黎

未睇果啲人根本入黎只係睇新聞 , 亦因為未睇 更加唔會一齊討論節目內容 , 堅持有新一集出左先俾正常討論上一集根本係雙重反智

下 我個個星期日晚就睇都覺得要粉字啦
亦都有大把巴打係睇下今集有咩反應 eg好笑/唔好笑先睇
粉字左就曬兩班人唔好?

我支持粉字架
仲嘈緊
我一直都主張睇完先入黎

Can't agger more
仲嘈緊
我一直都主張睇完先入黎

差唔多追曬rm 好空虛
差唔多追曬rm 好空虛

巴打係新追㗎? 定重睇
差唔多追曬rm 好空虛

巴打係新追㗎? 定重睇

新追
個個禮拜都有野嘈嘅喂 擺低一蚊跟機下個禮拜到我搵話題嘈

照返之前咁味冇事,大家都習慣,加上都冇諗過要轉變,咁何必要討論咁耐
個個禮拜都有野嘈嘅喂 擺低一蚊跟機下個禮拜到我搵話題嘈

照返之前咁味冇事,大家都習慣,加上都冇諗過要轉變,咁何必要討論咁耐

無野討論咪變左罵戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞