召集所有running man既fans(13)

1001 回覆
18 Like 9 Dislike
今集要睇多次 , 睇埋幻想樂園字幕組先

其實邊個字幕組最高汁

TSKS 高質啲 , 幻想樂園字幕組有幾個爆笑位都譯得唔準確

韓迷係咪最差
早排佢有3-4集早出過tsks我down左
有d韓文我未學過但睇開rm都明
但佢都譯錯

幻想樂園其實即係韓迷 (好似係)
睇左上星期果集,原本對兩個新人個印象都唔錯同埋都好歡迎新人加入。
呢家對個女既有少少反感。

另外世贊其實做得唔錯

估唔到竟然係女搶男摺
真反轉
其實點搵唔同字幕組嘅版本
我見到dm upload嘅係係咩版就睇咩版
點解英文可以差到咁 扮嫁?

上一輩其實差到咁 我覺得合理

智孝同新女都咁差

智孝個個年代英文都應該未咁普及 唔識點講
應該真係90後個班先叫英文會好d

唔係扮啦,韓國政府90年代先開始推英語教育,00年代先開始有成效,佢地唔識英文好合理。
點解英文可以差到咁 扮嫁?

上一輩其實差到咁 我覺得合理

智孝同新女都咁差

智孝個個年代英文都應該未咁普及 唔識點講
應該真係90後個班先叫英文會好d

唔係扮啦,韓國政府90年代先開始推英語教育,00年代先開始有成效,佢地唔識英文好合理。

queen
岩岩係soompi見到話智孝應該14年已經改左名,14年印尼fans meeting後佢地返韓國嗰時,有個空姐同佢地影左相放左上twitter,另外仲有張相係個乘客list,嗰陣post出黎嗰時有人奇怪點解其他人個名都搵到,係搵唔到千成林,但有個姓千嘅係chun suyeuun,所以估計智孝14年已經改左名
岩岩係soompi見到話智孝應該14年已經改左名,14年印尼fans meeting後佢地返韓國嗰時,有個空姐同佢地影左相放左上twitter,另外仲有張相係個乘客list,嗰陣post出黎嗰時有人奇怪點解其他人個名都搵到,係搵唔到千成林,但有個姓千嘅係chun suyeuun,所以估計智孝14年已經改左名

咁撚神秘
其實佢地仲有邊個係用緊藝名

咁撚神秘

咁佢都係唔想人知姐
其實佢地仲有邊個係用緊藝名

哈哈同gary算唔算

其實邊個字幕組最高汁

TSKS 高質啲 , 幻想樂園字幕組有幾個爆笑位都譯得唔準確

韓迷係咪最差
但佢都譯錯

韓迷好多都唔通順

其實邊個字幕組最高汁

韓迷係咪最差
但佢都譯錯

韓迷好多都唔通順

以前有夢想字幕組 , 應該係最高質 , 不過好似停左做 rm 字幕
睇左上星期果集,原本對兩個新人個印象都唔錯同埋都好歡迎新人加入。

另外世贊其實做得唔錯

點解會反感其實

反而世贊既行為幾討人厭

另外世贊其實做得唔錯

點解會反感其實

反而世贊既行為幾討人厭

世贊暫時係超綠葉,得罪講句仲衰過以前嘅東萬pd,睇完咁多集你唔會記得佢有咩表現/特色

其實邊個字幕組最高汁

韓迷係咪最差
但佢都譯錯

韓迷好多都唔通順

以前有夢想字幕組 , 應該係最高質 , 不過好似停左做 rm 字幕

夢想最好,之前都係save開
但應該有一排都唔會再做,唔夠人。

另外世贊其實做得唔錯

點解會反感其實

反而世贊既行為幾討人厭

世贊暫時係超綠葉,得罪講句仲衰過以前嘅東萬pd,睇完咁多集你唔會記得佢有咩表現/特色

世贊好似仲未有可做角色俾佢發揮

另外世贊其實做得唔錯

點解會反感其實

反而世贊既行為幾討人厭

世贊好似仲未有可做角色俾佢發揮

佢有綜藝底 應該可以演繹唔同角色
但rm男性較多 各個範疇都有人擔任角色
佢要慢慢搵出現時冇嘅定位
至於昭旻就應該係將佢本性發揮出黎
我感覺兩個新人都同金鐘國好唔熟 好驚佢咁
特別梁世贊 好似好驚金鐘國
真係驚嗰種 唔同以前光豬未熟金鐘國嗰時嗰種驚

我諗呢D係時間可以解決到嘅問題黎嘅

睇左幾集 其實世贊都唔似佢啊哥咁目中無人 有時係會窒下啲前輩 但覺得佢係純粹想搞下笑同真心先講

我覺得世贊係時間問題
但昭旻真係唔知,佢同鐘國真係好似0交流(除左上次做spy)
昭旻雖然癲癲得得,但睇得出佢係幾女仔嘅女仔今集喼嗰度都幾反映到
鐘國好少同d好女仔嘅女仔friend到

個空姐咁仆街既

我覺得世贊係時間問題
但昭旻真係唔知,佢同鐘國真係好似0交流(除左上次做spy)
昭旻雖然癲癲得得,但睇得出佢係幾女仔嘅女仔今集喼嗰度都幾反映到
鐘國好少同d好女仔嘅女仔friend到

情況就好似有兩個插班入咗同班七年嘅班,一定要啲時間先融入到嘅
而且睇呢幾集都見到佢地都有笑位同好努力
雖然好老套,但相信rm會好睇返
智孝好鍾意著褸除一半落黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞