召集所有running man既fans(13)

1001 回覆
18 Like 9 Dislike
正呀
高質
好中意睇rm去旅行
睇睇吓就完咗
想快啲睇下一集
屌 全昭旻一波又鳩up 笑死

全昭旻好正 好有表現

越睇越覺得真係冇揀錯人 佢D鳩UP真係幾好笑 再加上刺激到原本成員擦出左唔少火花

昭旻9upper
依家rm轉咗世界性旅遊+玩game嘅節目 好正 睇住佢地到外地克復困難
而且今次分隊兩邊都咁好睇 冇好似上次側重某一隊 一邊睇智孝睇住個癲昭旻加照顧兩老 另一面就睇鍾國帶住班小嘍囉 有個仲會反骨添
宜家成日去外地 可以快啲令新人融合作好似智孝跟昭旻懵癲姊妹 光洙同世贊 而且今次開始對世贊改觀 而且比之前開始有表現 但都唔係乞人憎嗰啲

題外話
我本人覺得 在石似貪玩嘅大佬 智孝就係成熟嘅二家姐 光洙昭旻就係成日嘈交同癲癲地嘅細佬同細妹

同埋 好撚期待睇下一集

其實我覺得昭旻真係同成員擦出好多正面嘅火花
大神成日吐槽佢D行為 有少少似以前吐槽光洙咁 但有時又好似今集係平原上面咁同佢一齊鳩up
智孝就變左勞氣又溫柔嘅家姐 呢個線今集先開始 下集應該會更加有睇頭
王鼻就好似比個女欺負嘅慈父咁
光洙同佢就好似狗咬狗骨嘅兄妹咁
舊成員差鐘國同haha同佢交流唔算多 不過haha都好照顧佢 成日拋波比佢接話
另外梁今集都開始有表現 定位應該係眾人嘅小弟
正丫真係抽中去鬼屋最想睇就係佢地去玩鬼屋,成班都膽小鬼,去到一定勁多爆笑場面
懵瘋姐妹開始成形
昭旻連自己呀爸大細胸都講出黎 今集笑到好辛苦
昭旻連自己呀爸大細胸都講出黎 今集笑到好辛苦

大神今集都好好笑 撳錢嗰度
本人在《Running Man》中透露因為劉在錫一日到黑叫,成林啊! 成林啊!,所以知道的人太多而改名。

Wiki有句咁既野 笑死我
岩岩睇完新一集
大家唔駛咁緊張,我都冇話出黎絲嘅估計唔岩,大家可以繼續估,另外今集依然高汁
其他就等大家睇埋中字先繼續傾

巴打識韓文睇直播?

另外上面個位巴打 都唔算劇透 佢都係一句起兩句止
而且我都有估 係因為睇預告好明顯

就算你認為佢有劇透 應該都未至於令你無左睇嘅意慾
相信大家就算知道左 都會想睇佢地嘅反應
綜藝節目其實一直都係要睇互動爲主 唔係結果

大家都係想放鬆下笑下姐 無謂鬧交啦

之前出去學左兩年幾,而家繼續自學中,
每個星期keep住睇直播令自己d韓文唔好退步
而家一般都明到8-9成

好勁
我學左年半之後停左都幾耐下
唔知幾時先有時間再pick up返
講返今集
好多搞笑野繼續

開頭昭旻痴線架
不過仲有個在石
最想睇鬼屋 睇佢地比人嚇好爽

係咁去旅行好正
仲要最尾有段講遲下有第2彈
一齊叫佢地黎香港啦

池石鎮game
鐘國雪櫃有個人
睇d爆笑答案真係好高質
仲有覺得細梁生同昭旻真係幾好

執行李
真心兩日一夜d gip大到
如果成班一齊去同一個地方一定再開心d
唔知有無起床任務呢

千秀妍個度笑死我
因為在石不斷大叫千成林所以要改名
三重人格宋智孝
昭旻話自己老豆個胸唔太大
之後舉中指 佢真係好爆

最後俄羅斯組喊
Rm繼續加油 希望收視繼續升
講返今集
好多搞笑野繼續

開頭昭旻痴線架
不過仲有個在石
最想睇鬼屋 睇佢地比人嚇好爽

係咁去旅行好正
仲要最尾有段講遲下有第2彈
一齊叫佢地黎香港啦

池石鎮game
鐘國雪櫃有個人
睇d爆笑答案真係好高質
仲有覺得細梁生同昭旻真係幾好

執行李
真心兩日一夜d gip大到
如果成班一齊去同一個地方一定再開心d
唔知有無起床任務呢

千秀妍個度笑死我
因為在石不斷大叫千成林所以要改名
三重人格宋智孝
昭旻話自己老豆個胸唔太大
之後舉中指 佢真係好爆

最後俄羅斯組喊
Rm繼續加油 希望收視繼續升

佢話蒙古嘅包剪揼係咁猜
我睇完去google 完全冇咁嘅資訊

佢話蒙古嘅包剪揼係咁猜

我想知韓國舉中指有無問題

佢話蒙古嘅包剪揼係咁猜

Sor唔記得粉

佢話蒙古嘅包剪揼係咁猜

Sor唔記得粉

中指意思應該係全世界統一啦
似係昭旻9up多

不過真係好耐冇試過由頭笑到落尾咁滯
一開頭買券
昭旻地獄之火同大神呯呯呯呯已經笑到停唔到
之後接住落黎haha賴皮唔想去鬼上身扮on9

食飯嗰陣
不良智孝掉野已經好好笑
梁細佬無啦啦接住左有d晝龍點睛
跟住光洙話要幫帝王蟹擠奶又再次忍唔住笑到停唔到

係機場
智孝話改名嘅理由
大神寸昭旻講野成日都好難明

去到蒙古嗰邊
昭旻無啦啦問剩係母羊先擠到奶之後一連串嘅廢up都好撚難忍笑

佢話蒙古嘅包剪揼係咁猜

Sor唔記得粉

似係昭旻9up多

一開頭買券

食飯嗰陣
不良智孝掉野已經好好笑

係機場
智孝話改名嘅理由

去到蒙古嗰邊

聽住昭旻講既野真係會心諗佢jm9
而家其實昭旻表現真係好好啦
世贊加油 昭旻太搶啦

佢話蒙古嘅包剪揼係咁猜

Sor唔記得粉

似係昭旻9up多

一開頭買券

食飯嗰陣
不良智孝掉野已經好好笑

係機場
智孝話改名嘅理由

去到蒙古嗰邊

世贊加油 昭旻太搶啦

其實佢上集都問過好on9嘅問題
問海豚係咩色 韓國人應該唔識中華白海豚

今集竟然連大神嘅思維都變左做昭旻一樣
以為乳牛係公同乸都有奶 痴線
懵瘋姐妹開始成形

好期待呢個組合
本人在《Running Man》中透露因為劉在錫一日到黑叫,成林啊! 成林啊!,所以知道的人太多而改名。

Wiki有句咁既野 笑死我

好搞笑
不過好中意聽在石嗌智孝本名
個feel 好正

佢話蒙古嘅包剪揼係咁猜

Sor唔記得粉

似係昭旻9up多

一開頭買券

食飯嗰陣
不良智孝掉野已經好好笑

係機場
智孝話改名嘅理由

去到蒙古嗰邊

世贊加油 昭旻太搶啦

跟住石鎮問大神你有冇奶出又係笑死
懵瘋姐妹開始成形

好期待呢個組合

智孝明顯多個女伴係開朗左

佢話蒙古嘅包剪揼係咁猜

Sor唔記得粉

似係昭旻9up多

一開頭買券

食飯嗰陣
不良智孝掉野已經好好笑

係機場
智孝話改名嘅理由

去到蒙古嗰邊

世贊加油 昭旻太搶啦

中間有段片係佢地喺酒店
昭旻撞親個頭 智孝問佢有冇事
就覺得昭旻真人同節目一樣 好好笑
=================KBS2================
16:50 一部 超人回來了 8.1% (-1.4%)
18:20 二部 兩天一夜3(簡稱213) 12.5% (-1.7%)

=================SBS=================
16:50 一部 Running Man(上) 4.2% (-0.2%)
Running Man(下) 5.9% (-0.7%)

18:20 二部 Fantastic Duo 2(上) 4.0% (-1.5%)
Fantastic Duo 2(下) 6.2% (-1.9%)
21:15 我家的熊孩子(上) 11.4% (-0.7%)
我家的熊孩子(下) 18.6% (+0.3%)

=================MBC=================
16:50 一部 蒙面歌王(上) 8.7% (+0.1%)
蒙面歌王(下) 12.6% (+0.1%)

18:45 二部 隱秘而偉大 7.7% (+1.5%,播畢)
=================KBS2================
18:20 二部 兩天一夜3(簡稱213) 12.5% (-1.7%)

=================SBS=================
16:50 一部 Running Man(上) 4.2% (-0.2%)

18:20 二部 Fantastic Duo 2(上) 4.0% (-1.5%)
Fantastic Duo 2(下) 6.2% (-1.9%)

=================MBC=================

18:45 二部 隱秘而偉大 7.7% (+1.5%,播畢)

又跌咗
今集好好睇呀

又跌咗
今集好好睇呀

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞