召集所有running man既fans(13)

1001 回覆
18 Like 9 Dislike
[陰毛論] 又會咁岩金鐘國同智孝無事

不嬲呢d辛苦野大家都唔會揀宋智孝

但佢地毫不猶豫就揀昭旻

其實如果唔係昭旻係咁辣著晒其他人邊會揀佢

在石攬炒

其實咁幾好 智孝比成員們寵愛住
RM唔需要再多一個被寵愛嘅角色
不過昭旻之前第2次黎做嘉賓嗰陣光洙已經對佢唔客氣
佢地兩個嗰次背叛簡直係成集嘅戲肉

有個佢地會隨便對待既妹妹玩到既野就更多 因為佢地都唔係好敢郁智孝

呢個都係昭旻同班成員有咁多火花嘅其中一個因素
任恰佢都唔嬲
不過佢係痴線嘅 所以恰佢都恰佢唔到

但佢地毫不猶豫就揀昭旻

在石攬炒

有個佢地會隨便對待既妹妹玩到既野就更多 因為佢地都唔係好敢郁智孝

任恰佢都唔嬲

都幾大對比
一個不良既女人 一個睇落易恰d但其實有時比佢食返轉頭

但佢地毫不猶豫就揀昭旻

在石攬炒

任恰佢都唔嬲

都幾大對比

痴起上黎連智孝都驚左佢

但佢地毫不猶豫就揀昭旻

在石攬炒

任恰佢都唔嬲

都幾大對比

痴起上黎連智孝都驚左佢

昭旻痴線在成日會做/講啲你意想不到嘅野
我感覺兩個新人都同金鐘國好唔熟 好驚佢咁
特別梁世贊 好似好驚金鐘國
真係驚嗰種 唔同以前光豬未熟金鐘國嗰時嗰種驚

我諗呢D係時間可以解決到嘅問題黎嘅

我覺得世贊係時間問題
但昭旻真係唔知,佢同鐘國真係好似0交流(除左上次做spy)
昭旻雖然癲癲得得,但睇得出佢係幾女仔嘅女仔今集喼嗰度都幾反映到
鐘國好少同d好女仔嘅女仔friend到

秀妍同昭旻都好gfable

佢地好照顧智孝 成日都留佢最後先out 所以佢成日偷到雞贏獎 懲罰就好多時都無佢嘅

但佢地毫不猶豫就揀昭旻

劇本寫就一定要兩個新人食曬啲惡野先有份量同埋快啲搵到定位
有冇人講下homepage個活動 想玩

想叫佢地黎香港玩,但唔識搞

想叫佢地黎香港玩,但唔識搞

香港無野玩 又熱又多人 我想叫佢地去下啲落後少少嘅地方俾智孝有蟲蟲體驗

但佢地毫不猶豫就揀昭旻

分組應該劇本啦
分完組冇耐就有機票 每人買曬兩邊咩

但佢地毫不猶豫就揀昭旻

分組應該劇本啦
分完組冇耐就有機票 每人買曬兩邊咩

張機票假架
呢兩集都高質左,好睇左

兩位新人都做得好
好想突然走單新聞出黎話鐘國智孝上次下車係因為想準備結婚
總係覺得佢地有啲野
未見過鐘國同其他女藝人有咁多skinship
總係覺得佢地有啲野

一齊做野做左七年緊係多過同其他女藝人啦
總係覺得佢地有啲野

諗太多
我感覺兩個新人都同金鐘國好唔熟 好驚佢咁
特別梁世贊 好似好驚金鐘國
真係驚嗰種 唔同以前光豬未熟金鐘國嗰時嗰種驚

我諗呢D係時間可以解決到嘅問題黎嘅

我覺得世贊係時間問題
但昭旻真係唔知,佢同鐘國真係好似0交流(除左上次做spy)
昭旻雖然癲癲得得,但睇得出佢係幾女仔嘅女仔今集喼嗰度都幾反映到
鐘國好少同d好女仔嘅女仔friend到

秀妍同昭旻都好gfable

佢當左rm係自己屋企
總係覺得佢地有啲野

諗太多

拍家族果時,佢同藝珍,孝利都有唔少喇
更何況智孝相處左咁多年。根本太熟唔多care呢啲,王鼻同智孝都唔少喇
總係覺得佢地有啲野

諗太多

更何況智孝相處左咁多年。根本太熟唔多care呢啲,王鼻同智孝都唔少喇

仲基 , haha , gary , 鍾國 , 都俾智孝 flirt 晒了 , 其實睇智孝以前啲男友背境 , 唔覺佢會揀明星做對於
總係覺得佢地有啲野

諗太多

仲基 , haha , gary , 鍾國 , 都俾智孝 flirt 晒了 , 其實睇智孝以前啲男友背境 , 唔覺佢會揀明星做對像
在石石鎮ATM禁機笑到PK (但智昭點解係後面唔出聲,淨係禁電話 )

好想有個節目比佢兩老去旅行, 又係咩都唔幫佢地,睇下佢地點
在石石鎮ATM禁機笑到PK (但智昭點解係後面唔出聲,淨係禁電話 )

我覺得佢地撳緊google translate

我覺得佢地撳緊google translate

昭文好鍾意 google
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞