召集所有running man既fans(13)

1001 回覆
18 Like 9 Dislike
btw佢地英文咁差係咪扮

王鼻叫英文唔錯都咁屎

想睇鐘國講英文
真係有咁多錢集集出國?9個人加一大堆攝影仲有器材

係咪好多sponsor

大把喇 衫 車 手機 等等

之前好似話過出國會有當地旅遊局邀請?
點解英文可以差到咁 扮嫁?
我覺得點都要有一個女仔玩鬼屋啦

估最後係昭旻或者大神玩

今集真係勁搞笑 好耐無睇running man睇到大聲笑
王鼻懵下懵下問昭旻個啲貼紙個度勁搞笑 佢唔知頭唔知路跟住大家笑 哈哈仲問番佢 你唔知又跟住我地笑 勁搞笑
懵瘋姊妹加老人家們個配搭 好多笑料

最想就昭石洙ha四個中 不過覺得智孝應該會幫返女仔 另外個邊睇怕都係光洙世贊
好期待未來幾集,賣underwear嘅出口

其實簡兩個人都幾老尷
剩返個個幾慘
可能最後兩邊都mission fail 保留6個去

其實係咪兩隊夾埋兩個?
佢話最後係4人去阿撒觀光 但如果每隊揀兩個 最後咪得返兩個人去? 人數計落唔啱
智孝同鐘頭好sweet
千秀妍
睇來智孝好中意老婆這周要出牆的角色

其實實情係佢兩個拍緊拖
鐘國打完智孝就話你竟然打我
鐘國走人係諗緊返去點跪玻璃

利申:FF加spartace fan

智孝個胸咩事

我都將個重點放咗落去

女神

好想揸

小心金鐘國一野ko你

智孝對奶近年大左咁多既
換完人之後 宜家真係有番心機集集追

上一輩其實差到咁 我覺得合理
智孝喊緊咁

邊度?

應該係一開頭昭旻話佢呀媽叫佢唔好好似係屋企咁嗰度,佢同鐘國行係好後面,智孝有個動作好似抹眼淚咁嘅,但唔知係好攰,唔舒服定喊,見到鐘國好似tum緊佢

估最後係昭旻或者大神玩

王鼻懵下懵下問昭旻個啲貼紙個度勁搞笑 佢唔知頭唔知路跟住大家笑 哈哈仲問番佢 你唔知又跟住我地笑 勁搞笑

最想就昭石洙ha四個中 不過覺得智孝應該會幫返女仔 另外個邊睇怕都係光洙世贊

其實簡兩個人都幾老尷
剩返個個幾慘

其實係咪兩隊夾埋兩個?
佢話最後係4人去阿撒觀光 但如果每隊揀兩個 最後咪得返兩個人去? 人數計落唔啱

係喎 如果兩邊都成功咪得返兩個

智孝同新女都咁差

智孝個胸咩事

我都將個重點放咗落去

女神

好想揸

小心金鐘國一野ko你

智孝對奶近年大左咁多既

無理由拍rm 都去攝野
懷疑佢真係去左。。。
同光洙跳whos ur mama 都好誇

智孝同新女都咁差

智孝個個年代英文都應該未咁普及 唔識點講
應該真係90後個班先叫英文會好d
在石係咁玩千秀妍笑鬼死
咁搞法智孝係咪又要改名
預告果度世贊好似真眼淚
好想快d知發生咩事
btw有冇人知個鬼屋d資料
好似真係好恐怖

想知鬼屋可以睇下http://www.vlive.tv/video/14437呢個,夏榮算係大膽既人黎。

原來就係呢個
話說最想佢地抽到呢個 真係中

嗰集rm有啲唔敢夜晚睇
講緊公羊有無奶果陣 智孝欲言又止跟住係度笑 到底諗緊咩

可能就係王鼻最尾秒殺大神講嗰樣野

王鼻嗰句真係好正

估最後係昭旻或者大神玩

其實簡兩個人都幾老尷
剩返個個幾慘

其實係咪兩隊夾埋兩個?

2隊每邊一個免除啦
一開始咪講左4個去

王鼻嗰句真係好正

我睇個時都搞到我有一秒係到諗緊其實係咪公奶牛都有奶渣
上左熱門

估最後係昭旻或者大神玩

其實簡兩個人都幾老尷
剩返個個幾慘

其實係咪兩隊夾埋兩個?

2隊每邊一個免除啦
一開始咪講左4個去

贏嗰一邊兩個
係未知點定輸贏

估最後係昭旻或者大神玩

其實簡兩個人都幾老尷
剩返個個幾慘

其實係咪兩隊夾埋兩個?

2隊每邊一個免除啦
一開始咪講左4個去

唔係其中一隊免兩個咩
之後4個去
但係如果兩邊都做到mission咁兩邊都有得免?

智孝同新女都咁差

智孝個個年代英文都應該未咁普及 唔識點講
應該真係90後個班先叫英文會好d

應該其實佢地識,只係讓俾大神同王鼻玩,唔係邊有得笑

btw spartace放閃好正

估最後係昭旻或者大神玩

其實簡兩個人都幾老尷
剩返個個幾慘

其實係咪兩隊夾埋兩個?

2隊每邊一個免除啦
一開始咪講左4個去

唔係其中一隊免兩個咩
之後4個去
但係如果兩邊都做到mission咁兩邊都有得免?

可能鬥快/做任務拎item翻去韓國又鬥d野咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞