召集所有running man既fans(13)

1001 回覆
18 Like 9 Dislike
但下集預告係同今集尾有關
你講咗話反彈嗰啲嘢 咪會同上星期嗰集內容有關
人哋未睇上星期嗰集 都唔知 啲貼紙可以反彈同買
就算估都一樣

今日個時間有啲尷尬 今日係新舊兩集交替
不如韓國時間未做最新一集
上星期嗰集都當最新 預告都係 會唔會好啲

可能有啲人鍾意儲埋嚟睇 又同時上嚟睇討論

儲埋睇呢d就唔理得佢啦
我一日未睇都唔會入post

你個個其實我諗好多人都係咁諗
今次嘈好似只係因為一個話估即係劇透姐

拿我自己覺得,新一集一日未播最好都粉字會好d
但預告同預測賽果我覺得無必要粉?

佢話我個comment係下集內容喎 但你覺得我最上面嗰個comment係估賽果定係真係未卜先知未播就知下集內容喇

你個個其實係上個post有人估過 我追post記得有人睇到
我覺得唔算劇透啦 估姐 預告有既更加無必要粉

佢仲要攞版規出黎講

最少我睇完成集唔知光洙反射呢樣先

預告講左有反射呢樣野
睇光洙反應我都估佢奶野啦

但光洙瀨野可以係俾其他人買貼紙痴架
佢講到肯定反射咁 咪好似係睇到其多sourse先咁肯定咁

人地咪話左估囉
可以好多可能,可以估錯
唔好拗啦好嗎

ok
我都要出街 廢時再覆
上個post已經有人講過昭旻大神攬炒
討論左好似成頁都冇咩人覺得有問題咁
我都係講多次姐 最多係因為睇到預告光洙追住昭旻所以估反射比光洙
就算估都一樣

但講真過咗成個星期你都未睇又要入呢個post係咩心態 上黎睇新聞
我估冇人反對呢個post最主要用黎傾每集內容 你話只係過咗新一集2,3日要粉字都仲可以體諒 成個星期講真唔洗喇掛

咁個版規一開始定係咁嘛
可能人哋做嘢唔得閒呢
雖然我都覺得好麻煩

我知版規係咁 我自己都基本上會字色 純粹想講洗唔洗真係捉到咁正 少少野嘈曬大交咁啫

有睇開rm嘅巴絲 都幾好火下

國青天

國青天笑住火
呢到巴絲下下動真火

拿我自己覺得,新一集一日未播最好都粉字會好d
但預告同預測賽果我覺得無必要粉?

佢話我個comment係下集內容喎 但你覺得我最上面嗰個comment係估賽果定係真係未卜先知未播就知下集內容喇

佢仲要攞版規出黎講

預告講左有反射呢樣野

乜鳩肯定?一早就講左估啦人地柒左仲jer乜撚野姐
屌你老母走啦無人撐你呀傻西

佢仲要攞版規出黎講

預告講左有反射呢樣野

人地咪話左估囉
可以好多可能,可以估錯
唔好拗啦好嗎

ok
我都要出街 廢時再覆

岩架啦潛下啦柒西

佢仲要攞版規出黎講

預告講左有反射呢樣野

人地咪話左估囉
可以好多可能,可以估錯
唔好拗啦好嗎

ok
我都要出街 廢時再覆

岩架啦潛下啦柒西

原來捉正版規係柒西
就算估都一樣

但講真過咗成個星期你都未睇又要入呢個post係咩心態 上黎睇新聞
我估冇人反對呢個post最主要用黎傾每集內容 你話只係過咗新一集2,3日要粉字都仲可以體諒 成個星期講真唔洗喇掛

咁個版規一開始定係咁嘛
可能人哋做嘢唔得閒呢
雖然我都覺得好麻煩

我知版規係咁 我自己都基本上會字色 純粹想講洗唔洗真係捉到咁正 少少野嘈曬大交咁啫

有睇開rm嘅巴絲 都幾好火下

國青天

國青天笑住火
呢到巴絲下下動真火

好多戰鬥民族
大家放假都咁好火

又挑起罵戰

佢仲要攞版規出黎講

預告講左有反射呢樣野

人地咪話左估囉
可以好多可能,可以估錯
唔好拗啦好嗎

ok
我都要出街 廢時再覆

岩架啦潛下啦柒西

唔洗咁燥既
LOL 又罵戰
睇下電視姐 有乜好嘈
https://www.youtube.com/watch?v=37MghzOOfRs

下集preview

今集都未睇 已經好期待下集啦
https://www.youtube.com/watch?v=37MghzOOfRs

下集preview

今集都未睇 已經好期待下集啦

好想快啲睇
岩岩睇完新一集
大家唔駛咁緊張,我都冇話出黎絲嘅估計唔岩,大家可以繼續估,另外今集依然高汁
其他就等大家睇埋中字先繼續傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞