召集所有running man既fans(13)

1001 回覆
18 Like 9 Dislike
好想睇今晚嗰集呀

睇預告已經好好笑
大神昭旻攬炒再反射埋比光洙
樓上識粉字未
樓上識粉字未

預告有播
樓上識粉字未

預告有播

係咪有人每集一完就即熄 , 預告都專登唔睇 ?
預告都要粉字
況且個戰況係我推測 個預告都冇明顯講 咁都要粉?
預告都要粉字

預告邊忽有講射俾光洙
同埋不嬲未播下集
上集睇到嘅野都要粉字架啦
就算係之前po野
po d有關下集嘅野都會粉字/link前講慎入
預告都要粉字

預告邊忽有講射俾光洙
同埋不嬲未播下集
上集睇到嘅野都要粉字架啦

Fyi
就算係之前po野

咁我以後估賽果都粉字囉
我睇之前d post頭係講劇透先要粉
就算係之前po野

咁我以後估賽果都粉字囉

估你老母咩
你未睇預告估到昭旻同在石攬炒?
咁唔係劇透?
就算係之前po野

咁我以後估賽果都粉字囉

估你老母咩
你未睇預告估到昭旻同在石攬炒?
咁唔係劇透?

你個post頭特別d?
定你唔知討論點解
最新一集同預告係同一樣野?
你鍾意啦 費事又嘈搞彎個post
最新一集同預告係同一樣野?

原來下集唔係最新?
你咪搞笑啦
講下集更加要粉字
何況預告咪又係上集最尾睇
樓上識粉字未

預告有播

可能係
你鍾意啦 費事又嘈搞彎個post

錯就錯啦
懶係讓步咁
樓上識粉字未

預告有播

可能係

自己睇完一集就代表全個post都睇完
未播最新一集之前 上一集都叫最新架啦
成個post好似得你一個係度挑剔
未睇d人都未屌鳩我
平時呢個post放上youtube嘅預告仲快過中字post出黎
同埋今日已經播新一集啦
成個post好似得你一個係度挑剔
未睇d人都未屌鳩我
平時呢個post放上youtube嘅預告仲快過中字post出黎
同埋今日已經播新一集啦

呢句仲好野
自己睇youtube cut出黎d片就唔算劇透
今日播 咁播左未?
如果你係真心為未睇嘅人著想就應該將粉字範圍轉做近半年嘅集數啦
係咪真係出左新一集 上一集就全部人睇哂? 為左就d連上一集都未睇嘅人係咪應該前幾集都粉字埋保障佢地先?
最新一集今日播 中字就12點出 邊個時間先叫做介定出左新一集嘅時間呢?
想玩文字獄都唔係咁玩嘅
張問題極端化就當自己啱?
半年?
post頭講到明係最新一集啦
韓國都未播最新啦
何況你都識講我地仲要等中字
其實出左中字成三四日都未睇 , 又要睇人討論果啲人係咪真係要照顧得咁好呢 ?
其實出左中字成三四日都未睇 , 又要睇人討論果啲人係咪真係要照顧得咁好呢 ?

規則就係規則啦
之前d post去到高登d post 一直都以再新一集播出前計
張問題極端化就當自己啱?
半年?
post頭講到明係最新一集啦
韓國都未播最新啦
何況你都識講我地仲要等中字

係我眼中到左呢個星期日 上個星期日嗰集就已成上一集
你自己又介定唔到又要屌鳩人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞