『劇透』《無職轉生》集中小說/漫畫討論 (6)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
用兩粒鐘打完篇補充 發現已經有人劇透已經唔知可以做咩好
屌又屌過 勸又勸過
學巨人po咁pin劇透block list
陰啲陰啲
咩白毛巨乳淫娃嗰啲先煩
等如話睇完鬼滅好掛住大哥咁
唔想知啊
係嗰啲人好撚煩
見到全部一律完全封鎖
無睇原著 但之前有睇人介紹劇情 好奇依家故事發展到邊?係唔係講d仔女?
當睇自傳
睇哂前世+今生全部
睇一秒拳王時都諗唔起係同一種類嘅添
無睇原著你又知有仔女故事....?
無真係去睇原著 但有上網睇d人物介紹同劇情分析
好似當無職係本H小說咁...最L憎
咁有含義嘅故仔俾人吹到唔睇嘅人覺得係咸濕後宮動畫咁
好彩哩個係小說版...
動畫去到魔大陸 deadend 俾人踢出魔王城,岩岩見到第一海港就停咗
全部都係以「xxx好正」嘅形式咁劇透
好似痴線佬咁
我哋:又要等幾個月先到後半季

魯迪:I know your feel bro

雖然艾莉絲大個係身材正,不過唔好將個重點不斷放係果一點到...太多變成癡漢。
好慘...但係又唔想整死成team製作組,係應該要俾啲時間佢地再安排一下故仔同休息下。
其實我都係痴漢
不過其他人都應該享受黎緊嘅痴漢內容咁解
同俾人劇透哂棍勇邊個俾主角輪大米一樣
鍾意艾莉絲性格多過佢身材
兩樣都鍾意
全心守護家庭又守護到男主,美中不足係唔太識字...
諗落人神其實都係為人族做野姐
面對強自己咁多 又身處惡劣環境既種族 係轉移陣發展下 遲早會俾其他種族統治
倒不如用智謀係俾人統治之前做統治個個
大致就係見盧迪一啲都唔緊張,想訓斥一下佢前面係有生命危險嘅,順便展示一下老竇威嚴
用肉體講咗
作者特登咁做,講明劍(紅毛)與魔法(魯迪)既故事
作者係塑造紅毛綠毛同藍毛都唔同性格、長處、外表、能力,真係好撚勁
呢層就唔知la,要等秋人傳解話
真係唔清楚,要睇不求人點安排,但係人神俾魯迪後代封印應該肯定,除非人神又將魯迪後代做使徒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞