『劇透』《無職轉生》集中小說/漫畫討論 (6)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
所以要課多d金
覺得pv同一個風格睇就好順

尋晚突然轉番pv1畫風就唔慣
錢就一定,不過以佢係第五話就出chapter 1-4 Blu-ray 時間表,應該係有營銷策略想收集評語,始終無職唔係文戲多。
畫質方面,係第11話點解會崩得咁勁...我估最大原因係太辛苦製作組有人走佬搞到好少人後製執畫。
最後都係希望佢地堅持落去...
有 買BD
見到今集OP同ED後面
其實佢好多地方都可以用OVA來做或者應該話用OVA來補完中間劇場係最合適,但無可能,extra cost太大
西隆某王子
想買BD支持
想問下通常嗰啲全卷購入特典係跟第一卷bd一齊寄定係分開寄過嚟?
其實果段睇到好唏噓,冇諗到成件事起因只係一聲嘆息
而家睇緊蛇足篇,拉拉個角色形象我成日腦中閃過spy family 入面既亞妮亞
藍毛最重要嘅成長

7月頭一集就睇點擦身而過
屌魯迪真係Cls
咩自己做咗自己個妹個fans club會長
學校的傳言— 龍頭老大一聲令下,至少可以立刻召集到三十個人
課金 買BD
傳言 龍頭老大的拳頭可以飛出來
已經dq 咗
佢係我哋fans club 之恥
BD特典有排等
笑到仆街
3p嗰到又係笑死
咩要媚藥叫長耳幫手疏通下
咩事 睇到第13卷咋
新讀者
建議巴打睇埋15先上嚟
我終於明你點解唔明白,因為文庫刪減咗少少
Web:
甲龍曆425年.

某組織與拉諾亞魔法大學成立.

諾倫·克雷拉特公立Fan club.

總計30人的這個組織,之後成為了對魔法大學產生巨大影響的組織.

初代會長不明.

一說,初代會長打破了自己定制的規則,與諾倫一同入浴,不到3日就被彈劾.

他的名字成為組織的恥辱,被永久性的從名簿中抹除.

但是,初代會長的存在絕對不是有害的.

傳說,他定制了Fan club的『鐵之法則』.

嚴厲死板的鐵之法則.

有很多人討厭這個法則,脫離了Fan club.

但是從結論上來講,Fan club變得更加強大了.

傳聞那鋼鐵般的凝聚力甚至能趕上拉諾亞王國騎士團.

傳言四處流通.

不知不覺間,人們公認Fan club的干部必是禮儀端正之人.

據說他們畢業之後,在周邊各國的騎士團和魔法公會中均受到良好待遇——

校園傳說·其3

「番長一聲令下即可召集30人大軍」
鐵的法則係咩
魯迪有同諾倫沖涼咩
好似有 但兩個都着內衣褲
之前skip咗單機冒險者篇
睇緊莎菈畀魯迪救完之後一齊買刀
雖然知道魯迪之後因Ed壞大事
大概係現代日本嘅偶像後援會嘅規矩掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞