『劇透』《無職轉生》集中小說/漫畫討論 (6)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
係woo,差d唔覺得,DxD
食戟女主咪做咗魯迪老母囉
又要温柔又莊嚴有氣勢我會諗起早見
佢本身已經好大小姐feel
呢篇真係好撚遺憾
莎菈咁撚正
不過錯timing冇計
日笠真係fit哂
佢同第三王子好似差唔多年紀
你哋都有聽 asmr? 有冇推介,比錢買都無所謂
以前youtube有好多高汁asmr
依家好多借asmr來賣肉

依家冇好推介了
反而聽白噪音幾正
唔係 我記得差十幾年 係帕庫斯老母個好姊妹
最尾真係崩到癲
我ok當q版睇 有畫面就夠
想問魔法大學嗰兩個獸女
好似係貓狗?
叫魯迪做boss嗰兩個
點解佢哋會畢業先嘅? 唔係同年生咩?
魯迪去迷宮都好似只係用咗半年
應該冇休學兩年?
唔同年 只不過特別生都會編入同一班咁解

會一齊上堂只係因為選科一樣就似有時會見year 2同year 1嘅人會上同一個選修科咁
利個位真係睇小說都會笑L死...
腦補聲同畫面
貓狗啲回憶講佢哋最早到,之後克里夫同札諾巴到,但比佢哋打敗,所以做左番長,後來艾麗愛爾到,佢哋挑菲茲輸咗,之後先到主角出現,漫畫無呢段?
無挑過,唔記得係龍神定甲龍王介紹
啱啱完第13卷
見甲龍王
Who?
動畫個空中城條友,你跳行睇嫁?
唔肯定你問乜
不過入大學係魔法公會編佢入
佢當時搵公會係提供發明交換召喚術技術
之後咪順便編埋入公會
屌,依家講起YouTube 嘅白「噪」音channel我只會諗起呢個https://youtu.be/5E1BBbJCCdk
唔駛貓狗回憶,係盧迪最初去到大森林時,已經有提過佢地出左去讀書
想問下第一次打龍神嗰震 點解龍神要晒魔力要救翻魯迪
就純因為七星幫口?但明明佢成個人神使徒咁款?
其實係咪bug嚟,後期講到龍神咁隱世,點解會靠到關係介紹七星入魔法大季做埋公會會員?
又講到龍神唔想同甲龍王見面咁,點解會引薦七星給甲龍王,咁咪借咗人情囉。
所以話唔肯定,佢應該先帶七星揾甲龍王,之後就唔係好記得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞