[假架啲Netflix] F1 2021 巴林季前測試討論區 4

1001 回覆
6 Like 42 Dislike
波子前排係咪同tag heuer加深合作,有諗過係咪過幾年會拍紅牛玩F1
真係喺隔離?
Tag Heuer Engine
其實想講吓近呢幾年既新賽道

直角灣 長直路 多S灣都算
問題係無曬高低起伏 啲Camber好似完全唔見曬

對比以前出名既Spa Suzuka Nurburgring
新少少既Bahrain 馬騮站
依家啲新賽道就咁望落去已經覺得無Flow

全部起平地鬥邊到會好睇
搵Netflix拍都會悶啦
15定16年紅牛都係
話係唔滿意Renault副計所以將個engine title賣咗俾Tag Heuer ...
15年仲係Renault 但個年嘅RB11完全Fail 1個P1都無 就由16年開始變成Tag Heuer Engine
四萬成個生涯都係靠自己帶緊車隊ranking
係呀,幾年前仲請晒呢個po 啲巴打一齊上佢到睇,好正
機票錢有無包?
出動私人飛機
有無女model?
酒水呢?

喺我睇唔透啦定喺黑氣石其實喺自己攞嚟衰
反燈術嚟

但反唔到自己陣黑氣
不過果陣佢想揸返f1嘅話
除左威龍之外 又真係冇乜車隊比佢落到腳嘅
唔知想點
一係縮返細部車 可以平排入灣
屌你 小巴咁大部 咩場都係唔好睇
咁又唔好咁講
食正大師兄離隊 托住大牛
自己攞黎 全部車隊得罪晒咁滯
癡媽根
上年四萬都上咗兩次Pod啦
未鬥就講埋啲咁嘅嘢
喺得班法包同佢負負得正
性格一樣咁撲朔迷離
老麥佢冇得罪既
之前仲有合作跑indy500
只係人地為咗車隊氣氛唔會再搵佢
然後垃利就反咗面 唔洗諗
跟住串過康打GP2 兩隻牛唔會考慮佢
haas alfa 威記 唔係冇錢請佢 就係佢睇唔起人地
本田開發PU既負責人講今年既PU同期望
有幾個point
不過呢段就

3.去年由於疫情關係,開賽延遲了,有一些新的規則引入。 其中大部分都是無關痛癢的。 比如說,監測燃油流速的2個傳感器。 但是車隊無法看到其中有1個傳感器的數據。 我不能透露具體是哪個位置。 但是不禁讓我想到,難道有車隊在燃油流速上作弊?
少年,你太年輕了。

你以為這個圍場上真的有隊Team Alpine嗎?
其實那是Team Alonso來的,不然你等開季睇睇Alonso老闆再說同樣的話給你看
講真呀 老麥中過第二次招
你重會唔會搵返佢?
果時成條team啲氣氛幾差
成績同士氣都係低谷黎
點同辛斯拍norris咁
真係慢慢向三大推緊
大頭手車係好 但個格真係好衰
咩車隊都唔會考慮佢
果時又嫌大牛細車隊
又屌拉利,平治又有咸爺
如果今年雷諾跌落中下遊就真係笑爆咀
係咪賭呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞