[假架啲Netflix] F1 2021 巴林季前測試討論區 4

1001 回覆
6 Like 42 Dislike
fuck you

fuck you

⋯⋯⋯
最後最後再講句

兒子就係嗰啲 要乜就即刻有乜嘅人
最終 佢變咗係運動場上十年難得一遇地嗰種優柔性格

如果巴林二站 兒子唔讓俾Perez 咁晨早係兒子22歲登冠啦
就算因為舊軚而俾Perez過
嗰場其實佢都可以整到P1 P2連number式獲利

講到尾都係佢大善人性格 幫到人咪幫

我唔係幫兒子講嘢
只係想佢快快趣贏九屆破咸破紀錄跟住即刻退休
咁樣其他啲有性格嘅人先有得上位
咪到max⋯⋯⋯⋯
我前日netflix再睇巴林站嗰時 喺度諗:

喂 兒子
撞鳩Ocon佢啦
佢平治系嘅人嚟㗎
你撞完佢 佢都仲要幫你奶乾淨鞋底呀

屌你老母啦兒子啦!
等到有日咸狗唔覺意推鳩你而俾平治炒
你就會因為唔識主動撞人而感到內疚!!!
兒子贏足九屆之後應該都2030

嗰時應該都差唔多時候搞緊EV全面代替內燃車
F1都應該遲早取消

冇呀
Max冇得做㗎啦
諗定幾時轉行去跑FE或者踩單車啦
最後最後再講句

兒子就係嗰啲 要乜就即刻有乜嘅人
最終 佢變咗係運動場上十年難得一遇地嗰種優柔性格

如果巴林二站 兒子唔讓俾Perez 咁晨早係兒子22歲登冠啦
就算因為舊軚而俾Perez過
嗰場其實佢都可以整到P1 P2連number式獲利

講到尾都係佢大善人性格 幫到人咪幫

我唔係幫兒子講嘢
只係想佢快快趣贏九屆破咸紀錄跟住即刻走人退休
咁樣其他啲有性格嘅人先有得上位

Dllm眼殘到仆街 堅瞓覺
如果多一個咸狗,真係仆街。
呢度有無師兄知道香港邊度有公司做開f1車嘅生意

想收1/43 比例嘅車模
佢份CV黎到香港會唔會比人話jumpy
Thx
Mia都話迫害
On9 副偈咁樣都唔請
個HR一定係西女人/老女人黎
多咗好多新人
上年奧地利開季都5個po
之後平均都5~6個po
然後只要咸狗出事 果站就會開到7~8個po
德國人入侵FIA的方法有好多
咸撞阿邦兩次點計?
杜文澤:
屌 啲鬼妹仔真係好娜jumpy

鬼妹:
What? 娜?
How dare you
佢怯撞到人個時俾人話佢靠老豆多啲掛
你睇佢上 podium 都好內儉
希望光頭Vet 幫到佢啦
我個人其實幾睇好佢,個時 Williams 都見到佢唔差當年佢架車個 steering 係瘋狂咁唔穩定
牛奶仔關公
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞