[假架啲Netflix] F1 2021 巴林季前測試討論區 4

1001 回覆
6 Like 42 Dislike
等睇

Lec: I want everything
Lec Engineer: Copy

Mike Engineer: You are faster than Lec, he will swap with you
Mike: Copy
啟德Monaco變真·Monaco

又城中有國 又外國勢力
真•Monaco
我係LinkedIn啲F1 page 都見到串咸狗既comment
Monaco連比賽以外都好多野搞
成個GP帶黎好多野
唔知香港hand唔handle到

睇左咁耐
車迷唔想有人阻咸狗咩
最有機會一定係揸同一部車既保子嫁
有志向又點
實力真係唔夠
贏到咸果啲差唔多都有意外成份
公平競爭真係尾燈都見唔到
如果今年太子輸比渣波就好笑
哈斯架車唔掂啦
今年包硬艇
真係好大機會
太子次次頭年都無好
一定要用兩年先摸得掂架車
天份不足
人哋身邊分析師跟出跟入

似係特登測試架車屬性
跟手整亂自己數據 唔俾其他隊捉到路
有無巴打有玩PS4 f1 2020 ????
咁佢兩個都可以鬥Q fastest lap
WTF1 好似話連upgrade token都無用
係呀 所以哈斯真係會比上年架車少咗下壓力
而上年包尾既威記都用咗一個token
去升級front wing
原來Netflix出左新season
如果haas改善到上年話自己會變到個尾翼既angle問題
應該會好啲
Haas唔係放棄今季咩!?
再放棄條水喉會唔會走
有MSC同馬屎 有兩季比佢
Gene Haas依家已經少咗投入
所以先要搵贊助
Uralkali 呢個癲馬老豆公司嚟
癲馬係度一定贊助
而1&1就講明有德國車手就會贊助
所以暫時睇唔到冇成績/放棄今季會冇哂贊助
Gene Haas真係有真心投入過既話, 呢幾年就唔會砌左部垃圾積木車出黎啦
2016年新加入 車隊原本冇F1經驗 完全係新車隊
所以咪搵整開車架既廠幫手
然後再搵垃利支援引擎波箱果方面
加入到第3年又交到表現 拎到全年第五
仲想佢點投入? 自己整車架? 自己架引擎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞