[假架啲Netflix] F1 2021 巴林季前測試討論區 4

1001 回覆
6 Like 42 Dislike
場場都bono my tyres are gone
no power
然後紫圈
仲要場場堆走一架車,兼唔罰時間。
我要入pit 呀, 開廿秒 satefy car 比我

咸枉你係7冠王,竟然排咁尾 太令我失望了
今年嚟個連贏23場先
仲要場場堆走一架車,兼唔罰時間。
我要入pit 呀, 開廿秒 virtual satefy car 比我
再推推
彈下彈下
想知大家點樣評價Gio
其他人都睇得出佢係勁定廢
依個真係睇唔出 雖然first lap好撚勁
可以睇Fayetv ,有集講佢。

如果只睇DTS,你會覺得佢心理質素差,又成日撞車。

但事實又唔係咁。
期待咸狗對住眾車手講:「在座咁多位垃圾,唔好意思,係車手,叫我咸車神。你,mick仔,你老豆紀錄俾我打破咗,咪跟你老豆學野啦。轉嚟跟我啦。
Sorry,自膠,原來你講耶穌
柒頭
Giovinazzi唔係Grosjean喎

返正題
Gio話勁就唔係,話廢又唔係,好似係對上一個GP2/F2贏曬Feature race同Sprint race嘅車手,同埋個國籍值錢

上年排位唔輸俾Kimi(雖然好多時Kimi幫佢破風),但係正賽間唔中就炒鑊勁,穩定性不足,如果今年俄仔F2交到功課Gio下年凍過水
gio最緊要既任務係氹得kimi開開心心
手車唔好廢到latifi咁就得
今年仲有多件HAAS 氈底
我賭lat會繼續係最廢果個
諗起之前alfa有條片佢坐kimi車兜一轉紐北
驚到係咁鳩叫
175 都叫矮,食屎啦
用咩賭?講!
你記錯,果個係gio
賭輸既話
係成事開既每場F1 post我就比個正評佢
連登仔個個米8以上
175緊係矮
GIO可能係未來拉利太子wingman呢
而家跟冰人係學養生車術
19年新加坡已經做啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞