[假架啲Netflix] F1 2021 巴林季前測試討論區 4

1001 回覆
6 Like 42 Dislike
有冇人識係New ace 個到訂模型
想訂minichamps 但入唔到佢訂貨個group
岩岩睇新聞先睇到
audi全面整電車 但下季退出FE
平治就話將個目標/生產轉去整電車 目標10年內全面電動化
但相反下季退出FE既寶馬
竟然話Hybrid或者先係未來趨勢
會唔會有機會2026見到bmw回歸f1
Bmw加波子
Minichamps 有Russell 架黑平
唔係真係會推到5掛
Audi唔玩FE相信係拎夠data可以自己出電車,好似而家都有兩款
同拉利為左賽車而賣車一樣
https://youtu.be/xuYxQjE3PmM

一轉隊就有得揸NSX
退出FE重返勒芒跑LMDH組
唔知點解有預感覺得巴林站個post會有好多了新人入黎
btw希望有人仲係記得我唔係新人
係咪以前BAR嗰個
Yes
Sir咸太快
Ahhhh so close
RB好飲又有用 食水又深 同埋可以有好多玩法 自然會賺
之前做過汽車業一啲傳媒範疇嘅嘢
前輩話RB有錢到喺香港請玩game贏咗嘅朋友即場搭轉直升機
好記得佢18年揸住㗎垃圾威記都拎pod
角田咁細粒成個毒撚咁一定比ham狗恰
印象中好似講過Renault副PU好似係全場最貴定第二貴,而且穩定性差,係上年開始比較好啲
我換個講法

Stroll: In karting I was bullied for my background
但係問題係 你有能力唔俾蝦㗎
佢同馬屎平完全係硬幣嘅兩面
同埋之前見到唔知邊個講兒子話如果Perez最後冇位寧願自己出去搵其他隊 如果係真嘅唔知老豆會係咩反應
老豆係Mercedes引擎嘅金主
又係AM大股東 Mercedes又入股埋AM

咸狗見到兒子喺外線都要小心避佢
如果對住秦咁推鳩佢分分鐘下年Toto真係唔續自己

個個expect兒子做課金版嘅Jacques Villeneuve或者Juan Pablo Montoya
點知係個driver-friendly過Jenson Button 嘅好好先生

唔係話唔好
但係就simply unattractive囉
咁我覺得佢仔仔都唔係差
唔係個個都好似 max vettel MSC 咁一出就頂峯,有啲野要浸下
你睇 sainz gasly 個啲都要捱幾年
起碼佢冇恃住老豆係老細而做戇鳩野先
我諗更多係喺Lance度見唔到佢老豆Lawrence嗰種狼性 / sharpness 而失望

如果佢肯好似佢老豆咁搏 個成績仲有得再前啲
好記得佢18年揸住㗎垃圾威記都拎pod
我換個講法

Stroll: In karting I was bullied for my background
但係問題係 你有能力唔俾蝦㗎 (甚至有能力撚鳩最大粒嗰啲元老
佢同馬屎平完全係硬幣嘅兩面

之前聽講兒子話如果Perez最後冇位
咁佢寧願主動讓位 自己出去搵其他隊
如果係真嘅 老豆實寧願廿年前射喺牆度算

Btw
如果 佢嘅性格 同Ocon調轉
咁樣兩個人觀感就fit曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞