[假架啲Netflix] F1 2021 巴林季前測試討論區 4

1001 回覆
6 Like 42 Dislike
你其實有冇見到後面啲要踩白線出去
如果後面車出緊嚟 咸狗突然起步咪炒埋一碟
Monza 又係冇得抝
講明唔比入pit
佢入個下隔離個工作人員其實都好近賽道
個下準備幫手送翻架haas翻入去車房
所以根本冇迫害
要講迫害
不如講咸狗迫害廢邦
So close but yet so far
好簡單表達佢個感覺

迷sainz
這麼近那麼遠
monza根本係benz班pit crew柒到飛起,點解人地mclaren會知pit lane關咗你benz會唔知
佢地後尾知道, 不過已經太遲lu
迫害條閪
唔係指定區域到練
佢練個個位個個車手都盡油出
到時炒車邊個責任
迫害benz既話上季一早Ban左DAS
黑鬼上季用blm玩咁多場外野肯定又係人地迫害佢喇
個計時 monitor 下面咁撚大條紅色 bar 閃閃下都睇唔到
咁都可以懶自己個Timing IO 設計得唔好
公公鏟草黃旗,咸唔收油嗰下又係,究竟係咸睇唔到定係pit crew冇通知佢

Benz 呢啲野上年幾次
其實benz 咁多年呢啲突發嘢都處理得唔太好,最經典都係50.3 秒pit
即刻睇返replay,賽道有兩盞燈已經show pit lane close,benz班crew去到咸狗入到去準備換胎先講,咸狗自己又唔撚睇燈,怪得邊個
總之唔會係佢自己問題啦,咸狗不嬲鍾意入就入啦,佢閪會聽pit crew order 咩,只有咸狗大哂,鍾意fake你入但最後又唔入都得
講緊呢個呢個係官方,個個 pitboard都有幾個 screen 播呢條,一出 message 個底會有顏色 bar
原來otmar 揸Ferrari
呢個真我都係比佢拉左入坑嚟睇F1
前年都冇留意開賽車,今年就乜鳩關於F1嘅都follow 嚟睇
咸用開特權
不過今年搞BLM太串
大家睇唔順眼 所以搵野做佢

吹咩係針尻你呀
唔好犯規囉
原本話扣佢2分定5分架
如果真係扣左既話就真係jer9佢
而家係合理咋, 唔好覺得d人 針對佢先啦
臭咸狗以為自己打橫行咩仆街
搞到kimi退出埋
DTS 令我睇返之前悶得滯冇乜睇
我係咸粉,咁事實係違規就要罰㗎喇
有時d 比賽真係睇睇下瞓著左不過好睇果d 又真係可以好正
2020 season其實好精彩
咁咸係覺得俾人針對丫ma
黑色係高尚啲
終於睇完DTS,唔怕劇透可以入黎
都幾多野無講

音效唔錯,部車正面衝過黎
聽到啲聲由前面衝到耳仔後面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞