[假架啲Netflix] F1 2021 巴林季前測試討論區 4

1001 回覆
6 Like 42 Dislike
其實高進同sick ball曾幾何時出道嗰陣都係被視為未來世界冠軍之材

當時Kimi闊別兩三年由NASCAR再返嚟F1 Lotus,高進pair住佢好似拎起廠隊第三
可能之後Maldonado入嚟洗咗佢個貓腦定點
Mean啲講 佢做唔到Kubica 亦都唔係Maldonado
起碼人哋冠軍相 一係車毁一係上pod

Sick ball第一場車就幫Mclaren拎咗個亞軍
跟住第二年Mclaren為咗多謝佢 搵咗Alonso落場幫手跑埋佢嗰份
唯一係錯在揀咗Haas
而冇去同Juan Pablo Montoya跑IndyCar
駁唔到

利申:喺深圳賣過咸碟 識萬里
何德何能呀?
萬里都死鬼埋了
成事一直都係呢度大佬
由頭到尾都無變過
貪你會員冧把四位數
Ching sick my ball
珍,我不嬲係替工
成事先係呢度傳統
挽留成事
成事
唔係針對一單半單,但間唔中扯斷油管,電油氣自燃都夠震一震
十卜
18/19年焦車同一個一圈一齊爆偈真係好想講
公公有YouTube堡咁勁,佢可能一早Motorola
仲要最尾個兩三個圈一齊爆,保住on9叻個first pod
講爆偈你點同我康打鬥呀?
公公真係

一言難盡

14/15年公公係拎全年第四第五
宜家公公穩定第二

聽落去好似第四第五都冇乜點
但係嗰時佢揸嘅係Williams

而公公一走Williams靠paid driver吊命已經係死下死下
角田:
對家拉利已經到咗盡限 輪到我架康打發揮啦
MM93又要抖
有無人知咩事 傷親邊度咁大件事?
開左個頭仲想返轉頭
佢係右肱骨斷裂 要做三次手術
最近一次係12月做咗骨頭移植手術
預計抖六個月
依家個情況係佢想復出
但醫療團隊唔比
聽聲都批得中Sai 爆偈,係唔夠你喺嘅
F1 2019 德國站 討論區
https://lih.kg/jsCQbvX
#741 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
sainz 架車副偈啲聲有啲特別
會爆嘅偈啲聲係怪啲,我經驗之談
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞