[假架啲Netflix] F1 2021 巴林季前測試討論區 4

1001 回覆
6 Like 42 Dislike
搞掂A隊先啦
Haas 真係無料,個頭開得咁靚 (唔計 pit crew 7)
但真係得個頭,無季中研發,第二三季都無料到 ... 車手又唔穏 ...

睇下今年太子加佢隊護衛隊黎會唔會有改變
HAAS今年唔係放棄咩
第三年最勁排第五
第四五年先差
冇計 為咗慳成本
搵dallara幫佢整車架
其他車隊自己整
收完數據就即刻開工整 一邊整一邊試
但哈斯唔同
佢地收完數據 拎去比人整 整完先有得試
試完唔岩用 又要拎返去比人改/再整過
一來一回蝕哂時間
本身已經無錢,仲比rich energy 跣一鑊,啲車手又特別撞得
大老闆Gene Haas又對車隊零感情投入...
rich energy 真係經典
同Stroll爸爸完全係兩個極端嚟
我又唔覺得零感情,零感情唔會攞錢出黎燒,係無人地爸爸咁多錢既問題
係 ... Lawencre Stroll 你完全 feel 到個野心
最後贏唔贏到一回事,但你見佢有呢個心

Gene Haas 就好似求其扔舊錢出黎,叫班友自己搞掂咁
無得比,人哋多咗份父愛
老豆自己落手落腳打江山
上年真係同麥記威龍唔係你死就係我亡
Otmar第一年做領隊就被話抄黑平 老豆即刻出嚟以主席身份去back up佢
遇到咁嘅老世就算同佢做牛做馬都唔會有閑話

Gene Haas係寫字樓啲風險投資者嚟隔岸觀火
同一班人run咗五年 當係返工逗份糧咁去比賽
領隊四圍搵投資做埋佢嗰份
拉利帶Mick同大隊資源落去 Gene喺電話度第一反應係要諗諗先

所以宜家咪一個喺天 一個喺地
仲有隊Williams喺pit房
人地有名叫爸爸力量
咁我覺得佢仔仔都唔係差
唔係個個都好似 max vettel MSC 咁一出就頂峯,有啲野要浸下
你睇 sainz gasly 個啲都要捱幾年
起碼佢冇恃住老豆係老細而做戇鳩野先
我諗更多係喺Lance度見唔到佢老豆Lawrence嗰種狼性 / sharpness 而失望

如果佢肯好似佢老豆咁搏 個成績仲有得再前啲
可以色
父愛如山
cls
買返件比條女著
Welcome to 真 · 波台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞