[假架啲Netflix] F1 2021 巴林季前測試討論區 4

1001 回覆
6 Like 42 Dislike
泰仔抵死啦,DTS俾人問你下年有冇車揸,佢夠膽答don’t know

正常一個有自信嘅車手點會答呢啲答案,Kmag Grosjean 都話信自己仲有能力留喺F1,checo 直接話自己fully deserved a seat

泰仔根本信心崩潰晒
俄仔有功課交下年上haas mick 轉去alfa 跟冰人學嘢
其實DTS有留意佢body language應該睇得出堅係無自信
上季中後期成日架硬想過人
點知成日比人罰返轉頭,一係就撞爛車

最重要,係唔夠料+經驗去舞掂架RB
講得最多就係sorry guys 又成日頭dup dup
每個section都要大改setting 又搵唔啱balance
正負評對我冇意義
其實當時kimi係咁易踩下油
2020其實佢好左好多
值得俾多年佢試下既
高進係咪撞得夠多見識曬車架極限 先至做到Driver rep / dir ?
Kimi你個腦係咪有病呀

你揸架Alfa鍊贏人哋架拉利呀
咩譯名嚟
我覺得廢
係得守車好
我覺得果時佢應該知道自己會比人雞
之後果幾站 佢係落力去做好
不過炒咋嘛
特別係巴林 race 1果次炒車
炒完佢都知道自己拜9拜
有你endorse,我知道我判斷正確了
認同
Gio值錢在國藉
如果唔係拉法安排舒密仔去Haas 咁Gio凍過水

但宜家既然佢手勢穩定 又同Kubica Kimi兩老培訓緊 / 傾得埋
一定會留佢多兩年睇下data
F1界媽咪麵
Grosjean = 高進
睇左頭幾場就知佢麻麻
然後比班泰粉搞到我睇死佢
點知真係垃圾來
睇佢個collection 同有條私家賽道就應該唔係太老先鍾意賽車啦
佢遲早叮走佢個仔
如果Kimi玩埋今年唔玩,Gio又喺Kimi身上偷到師,咁就有機會留喺Alfa幫拉利教仔
可能佢地連黃旗要收慢都唔知

遲d開季一堆人問咩係reg flag blue flag yellow flag
佢可能係細個自己老豆唔供佢玩車
所以自己搵到錢就供返個仔玩車
自己就唯有玩F1 Manager
DTS側拍影到Horner啲面口就知佢其實一早已經頂唔順秦仔
第2次比咸狗推走嗰次都應該仲對佢有期望
之後好明顯睇到啲面口唔同哂
睇佢揸車係忟嘅。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞