[假架啲Netflix] F1 2021 巴林季前測試討論區 4

1001 回覆
6 Like 42 Dislike
以前都好耐架啦
以前一場果副偈成17-19k 轉
好快打柴 而且啲物料無而家咁好
你都係想人講max屎老豆果單啫

呢單真心好撚恐怖
Touchwood 無事發生
上面話咸被迫害果個先係真心呃負皮
係?
咁我就唔知

Anyway 講返車啦
大家覺得第一站大牛有幾大機會真係砌低 Mercedes?
咸狗又可以每場拎多3分
即係一個禮拜拎25+1+3
而家要慳油
以前唔洗
同埋高轉快啲壞
依家好多時正賽用舊咗
就轉去FP用
所以成日見佢地FP燒偈
我係見有人話得麥記嗰集做得假我先問下咋不過唔排除下季都會做呢個民調
準備開第一戰post

race week
如果呢個po星期三前爆po
咁就提早直接開巴林站po
整到既就整 整唔到就換
食罰格
好似每part唔同
icu, mgu-h罰十格
有啲罰5格
太耐冇玩f1隻game,唔記得咗
成個pu quota分
ICE TC MGU-H MGU-K 3副quota
ES CE 2副quota
爆quota就罰格 但因為係以每樣嘢計
而且唔會單單換一樣咁少
所以一罰就罰好多格 等於係最尾起跑
波箱又係另計 爆quota就罰5格
你入去佢啲post話佢棚牙樣衰就上到
將個引擎分做6部份,每部份有一個quota:ICE(3), TC(3), MGU-K(3), MGU-H(3), ES(2), CE(2)
然後每部份用超過個quota 就要罰10格,之後要再換新一件嘅就要再罰多5格(15),然後個格數一路累積
btw 成事有無興趣揸返旗
時事台?冇人識你喎,收皮啦
啲so-called “世界大事”po推輸俾個廢up睇車po就好心返去反省下,仲走出嚟吠慚唔慚愧呀?
罰到返印度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞