[假架啲Netflix] F1 2021 巴林季前測試討論區 4

1001 回覆
6 Like 42 Dislike
張圖好似係我放出嚟
嗰班連登新移民最叻就係以偏概全又唔識分真心同假膠

最On9 就係以為成個連登都係佢哋揸旗,唔俾人討論其他嘢
唔啱聽就5毛/PR/熱狗
圍爐圍到都脫離現實
兩個台
明明係cctoy vs other
好小學雞
F1 2021 季前討論區 2
https://lih.kg/rLimvyX
#866 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
其實我都宜家都唔明點解個po咁多負皮

Facebook將收購加密通訊軟件Signal
https://lih.kg/2364733

明明呢個po係一件好出色嘅玩膠作品嚟
巴打你估依到重係以前舊登咩
班弱智玩膠當認真
CC台班小朋友更加唔洗理
又真係算對車隊上心 唔係掉錢之後就咩都唔理
而家啲後生 過份自我中快
其實好多野係 佢地認為咁就係咁
所以成日比波台班人撚狗
你諗返你以前細個都同cctoy班友差唔多
睇完DTS S3 先知佢咁上心
唔似喺淨係為咗個仔
喺真心要隊車隊攞冠軍
有時太多人 post 膠 reply 或者根本係引戰/釣魚,然後人地回就話人真心/on9 .... 再加上少少真 5 毛,結果成個論壇好多垃圾 post

我明有時上網勿認真,但有時無論波,車,漫畫,時事你都會想睇下啲認真討論家嘛 ....
放個仔去黑平,換鹹狗+toto 過黎AM 拍圖最強組合
開始有啲懷疑佢太老先鐘意F1
迫個仔去揸
仲要佢做世界冠軍
而唔係而兒子想揸F1所以先科水
以前無限pu可以每場用一套新
以前有啲大車隊仲有套pu 係For 排位賽專用

小小民調:今季DTS 真定假?

仲有加油戰術
唔止好似而家咁得換軚,不過間唔中有事又係驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞